Buzz

Ο Ταραντίνο σκοπεύει να ανεβάσει το «The Hateful Eight» ως θεατρικό

στα 10

O Koυέντιν Ταραντίνο αποκάλυψε ότι έχει κι άλλα σχέδια για τους «Μισητούς Οκτώ» και απλώς περιμένει να τελειώσει όλος το θόρυβος της οσκαρικής περιόδου για να τα πραγματοποιήσει.

Ο Ταραντίνο σκοπεύει να ανεβάσει το «The Hateful Eight» ως θεατρικό

«Οι Μισητοί Οκτώ» μπορεί να μην τα πήγαν εξαιρετικά χθες στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών (κερδίζοντας μόνο το βραβείο Μουσικής, για το μουσικό σκορ του Ενιο Μορικόνε) αλλά αυτό δε σημαίνει ότι Κουέντιν Ταραντίνο και Χάρβεϊ Γουάινστιν έχουν εγκαταλείψει τα μεγάλα τους σχέδια για αυτό το πρότζεκτ.

Διαβάστε κι αυτό: Χρυσές Σφαίρες 2016: Κουέντιν Ταραντίνο ήσουν αδιάβαστος.

tarantino globe 607

Σε συνεντεύξεις που έδωσε χθες ο Ταραντίνο στην αίθουσα Τύπου του Beverly Hilton Hotel αποκάλυψε ότι σκοπεύει να διασκευάσει το σενάριο σε θεατρικό έργο και να το ανεβάσει ο ίδιος. «Εχω σκεφτεί ακριβώς, με κάθε λεπτομέρεια, πώς θα το κάνω. Απλά περιμένω να τελειώσει αυτή η περίοδος των βραβείων για να έχω χρόνο να το γράψω και να το δουλέψω» είπε στη δημοσιογράφο του The Wrap, Σάρον Γουάξμαν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, αυτή ήταν και η αρχική ιδέα: ο Χάρβεϊ Γουάνστιν τον προέτρεπε να το ανεβάσει πρώτα ως θεατρικό έργο και μετά να το μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη. «Ο Χάρβεϊ ήθελε να το δει πρώτα επί σκηνής, να δει πώς θα λειτουργήσει εκεί. Ομως εγώ επέμενα. Μόνο το σινεμά μπορούσε να επικοινωνήσει το μυστήριο της ιστορίας. Κι εγώ αυτό το μυστήριο ήθελα να εξερευνήσω. Με 70 mm. Με χιόνι. Αυτά δεν γίνονται στο θέατρο...»

Διαβάστε επίσης: