Buzz

Η Ζιλί Ντελπί θέλει για πρωταγωνιστή της τον Γούντι Αλεν!

στα 10

Μετά τον Τζον Τορτούρο που τον εξασφάλισε για το «Fading Gigolo», η γαλλίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης ονειρεύεται ένα πρότζεκτ με πρωταγωνιστή τον Γούντι Αλεν, ποντάροντας στο πόσο απρόβλεπτος παραμένει ο νεοϋορκέζος «μέντοράς» της.

Η Ζιλί Ντελπί θέλει για πρωταγωνιστή της τον Γούντι Αλεν!

Εχοντας ήδη εκφράσει την επιθυμία της να ασχοληθεί σχεδόν αποκλειστικά με τη συγγραφή και τη σκηνοθεσία, η 42χρονη, πλέον Ζιλί Ντελπί έρχεται ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στον «μέντορά» της Γούντι Αλεν.

Δεν εννοούμε το «γουντιαλενικό» καινούριο της πόνημα με τίτλο «2 Days in New York» (άτυπη συνέχεια του «2 Days in Paris») με την ίδια και τον Κρις Ροκ που βγαίνει σήμερα στις αμερικάνικες αίθουσες, αλλά την πρόθεση της να γράψει και σκηνοθετήσει μια ταινία με πρωταγωνιστή τον Γούντι Αλεν.

«Εχω γράψει μια ταινία, η οποία μάλλον είναι κακή. Δεν ξέρω. Ο τίτλος της είναι "Virgo Rising". Είναι πολύ αστεία. Αλλά δεν ξέρω αν τελικά θα τολμήσω να ζητήσω από τον Γούντι Αλεν να πρωταγωνιστήσει», δήλωσε σε μια πρόσφατη συνέντευξη της, αποκαλύπτοντας πως μαζί του θα πρωταγωνιστήσει η ίδια, ενώ η ταινία θα λαμβάνει χώρα - φυσικά - στη Νέα Υόρκη.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να δούμε τον Γούντι Αλεν να υποδύεται για ακόμη μια φορά τον εαυτό του, όχι σε δική του ταινία αλλά στο φιλμ μίας από τις πιο φανατικές θαυμάστριες του που εδώ και χρόνια πατάει πάνω στα δικά του «βήματα», ξεκινώντας με τη συμμετοχή της στα σενάρια του «Before Sunrise» και «Before Sunset» και περνώντας με θάρρος στη σκηνοθεσία.

Αν και δεν επιλέγει πάντοτε να πρωταγωνιστήσει στις δικές του ταινίες, ο Αλεν συμφώνησε πρόσφατα να παίξει το ρόλο ενός γερασμένου ζιγκολό στο «Fading Gigolo» του Τζον Τορτούρο, την ίδια στιγμή που ετοιμάζει τη νέα του ταινία σε Σαν Φρανσίσκο και Νέα Υόρκη, διοχετεύοντας με όποιον τρόπο μπορεί την σπάνια για τα 76 του χρόνια δημιουργικότητα.

Η Ζιλί Ντελπί από την άλλη έχει ήδη στα σκαριά μια βιογραφία του Τζο Στράμερ (διαβάστε περισσότερα εδώ), ενώ αναμένουμε νέα για την τρίτη συνέχεια του «Before Sunrise» και «Before Sunset» σε σκηνοθεσία του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ και αναντικατάστατο συμπρωταγωνιστή της τον Ιθαν Χοκ (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Διαβάστε περισσότερα για τον Γούντι Αλεν: