Industry

Πριν το μούχρωμα; Τρίτη συνέχεια για τα «Before Sunrise» και «Before Sunset»

στα 10

Σα να προσπαθούν να παρατείνουν ένα προσωπικό ρομάντζο, οι συντελεστές της κινηματογραφικής ιστορίας του Τζέσι και της Σελίν ετοιμάζονται για το φινάλε.

Πριν το μούχρωμα; Τρίτη συνέχεια για τα «Before Sunrise» και «Before Sunset»

Ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, ο Ιθαν Χοκ και η Ζιλί Ντελπί συζητούν την τρίτη συνέχεια των «Before Sunrise» και «Before Sunset», όπου και ενδεχομένως θα μάθουμε τι έγινε αφότου ο Τζέσι έχασε το αεροπλάνο για Αμερική.

Ο Ιθαν Χοκ μίλησε στο γαλλικό Αllocine και να τι μαθαίνουμε: «Και οι τρεις μας νιώθουμε ότι είμαστε έτοιμοι να ξανασυναντήσουμε αυτούς τους ήρωες. Μεσολάβησαν εννέα χρόνια ανάμεσα στις δυο ταινίες και, αν κάνουμε την ταινία το ερχόμενο καλοκαίρι, θα έχουν περάσει και πάλι εννέα χρόνια από την προηγούμενη, οπότε αρχίσαμε να σκεφτόμαστε ότι είναι καλή ιδέα να προχωρήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να γράψουμε το σενάριο φέτος.»

Θυμηθείτε πώς ο Τζέσι και η Σελίν γνωρίστηκαν και πέρασαν μια μέρα μαζί το 1995 στη Βιέννη «Πριν το Ξημέρωμα» και πώς ξανασυναντήθηκαν χρόνια μετά, το 2004, στο Παρίσι και αναγκάστηκαν να πάρουν αποφάσεις «Πριν το Ηλιοβασίλεμα».

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η δεύτερη ταινία, το «Πριν το Ηλιοβασίλεμα», δεν είχε τη φρεσκάδα και την αθωότητα της πρώτης – ούτε κι εμείς που τη βλέπαμε, βέβαια! – κι έτσι η ιδέα για νέο σίκουελ προκαλεί μια επιφυλακτικότητα. Από την άλλη, μοιάζει συγκινητικό ο Λινκλέιτερ και οι δύο πρωταγωνιστές του να ξαναεπισκέπτονται τακτικά την ιστορία που καθόρισε την εξελιξη της ρομαντικής κομεντί στα ‘90ς, ανάμεσα στα άλλα τους σχέδια.

Ποια είναι αυτά; Ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ έχει τελειώσει με το «Berny», τη μαύρη κωμωδία με τον Τζακ Μπλακ, τον Μάθιου ΜακΚόναχι και τη Σίρλεϊ ΜακΛέιν και βρίσκεται στα γυρίσματα του «Boyhood», και πάλι με τον Ιθαν Χοκ πρωταγωνιστή, το οποίο προορίζεται για το 2015.

Ο Ιθαν Χοκ πρωταγωνιστεί στο «The Woman in the Fifth» του Πάβελ Παβλικόφσκι, που μόλις βγήκε στις Γαλλικές αίθουσες, παίζει στο «Total Recall» που θα βγει στην Αμερική το καλοκαίρι αλλά και στο «Sinister», το νέο θρίλερ με την ιδέα του «found footage» που σκηνοθετεί ο Σκοτ Ντέρικσον της «Εμιλι Ρόουζ».

Οσο για τη Ζιλί Ντελπί, έχει το μεγαλεπήβολο – και απρόσμενο – σχέδιο να σκηνοθετήσει τη βιογραφία του Τζο Στράμερ, του frontman των Clash. Η ταινία θα έχει τον τίτλο «The Right Profile» και θα επικεντρώνεται στη περίοδο που ο Στράμερ αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα, από το 1982 και μετά.