Industry

H Αντζελίνα Τζολί είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο

στα 10

Η ετήσια λίστα του Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στον κόσμο βρίσκει την Αντζελίνα Τζολί στην κορυφή, αν και η τελευταία της ταινία χρονολογείται από το 2010.

H Αντζελίνα Τζολί είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο

Αν είσαι η Αντζελίνα Τζολί δεν χρειάζεται να έχεις καινούρια ταινία για να φιγουράρεις στην πρώτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών στον κόσμο με έσοδα 33 εκατομμύρια δολάρια.

Αρκεί να βρίσκεσαι με οποιονδήποτε τρόπο στην επικαιρότητα - πράγμα που συνέβη φέτος μετά την ανακοίνωση της Αντζελίνα Τζολί της διπλής μαστεκτομής στην οποία υποβλήθηκε προκειμένου να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να προσβληθεί από καρκίνο του στήθους - και να έχεις υπογράψει ένα χρυσό συμβόλαιο με τη Disney για την επόμενή σου ταινία, στην οποία υποδύεσαι την κακιά μάγισσα στην «Ωραία Κοιμωμένη».

Στη δεύτερη θέση με 26 εκατομμύρια δολάρια, η Τζένιφερ Λόρενς εξαργύρωσε το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου που κέρδισε για τον «Οδηγό Αισιοδοξίας» και την τεράστια επιτυχία του πρώτου «The Hunger Games», για το οποίο μππορεί να πληρώθηκε με αμοιβή κάτω του ενός εκατομμύρίου δολαρίων, αλλά πήρε τα διπλά και τα τριπλά για να παραμείνει στο franchise για το δεύτερο μέρος «Catching Fire».

Τρίτη - από πρώτη πέρσι - στη λίστα βρίσκεται η Κρίστεν Στίουαρτ με 22 εκατομμύρια δολάρια, καθώς το «Twilight Saga» είναι πλέον παρελθόν, το «Snow White and the Huntsman» δεν ήταν δα και η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της χρονιάς και η πρόθεσή της να αφοσιωθεί σε μικρές ανεξάρτητες ταινίες θα είναι κάτι που πληγώσει ανεπανόρθωτα τον τραπεζικό της λογαριασμό στα χρόνια που έρχονται.

Τέταρτη έρχεται η Τζένιφερ Ανιστον με 20 εκατομμύρια δολάρια, τα περισσότερα από τα δικαιώματα των «Friends» που όπως αναφέρει το Friends είναι ικανό να την κάνει να μην ξαναδουλέψει ποτέ στη ζωή της. Η Ανιστον όμως, που είναι και έξυπνη κοπέλα, συνεχίζει να παίζει σε ταινίες με σχετική επιτυχία («Horrible Bosses», το επερχόμενο «We're the Millers»), κερδίζει χρήματα από τις καμπάνιες στις οποίες πρωταγωνιστεί και φυσικά βρίσκεται - για πρώτη φορά τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια - στην επικαιρότητα λόγω του έρωτά της με τον Τζάστιν Θερού.

Την χρυσή πεντάδα κλείνει η Εμα Στόουν με 16 εκατομμύρια δολάρια, που της απέφεραν τόσο η συμμετοχή της στο «The Help», όσο και στο «The Amazing Spider-Man», αλλά και ο τίτλος της πιο hot νεαράς αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ.

Στις θέσεις 6 μέχρι 10 φιγουράρουν η Σαρλίζ Θερόν, η Σάντρα Μπούλοκ, η Νάταλι Πόρτμαν, η Μίλα Κούνις και η πάλαι πότε πιο ακριβοπληρωμένη όλων των εποχών Τζούλια Ρόμπερτς με 11 εκατομμύρια δολάρια, τα περισσότερα από τις διαφημίσεις της Lancome και από το επερχόμενο «August: Osage County» που την βάζει και πάλι στο παιχνίδι των Οσκαρ.

Διαβάστε ακόμη: