Buzz

Το νέο τρέιλερ των θηλυκών «Ghostbusters» εξαπολύει μια Αποκάλυψη παραφυσικής δραστηριότητας

στα 10

Απτόητοι από τις πρώτες αρνητικές αντιδράσεις, οι δημιουργοί του νέου «Ghostbusters» αντεπιτίθενται με ένα πληθωρικό νέο τρέιλερ.

Flix Team
Το νέο τρέιλερ των θηλυκών «Ghostbusters» εξαπολύει μια Αποκάλυψη παραφυσικής δραστηριότητας

Τον Ιούλιο έρχεται το νέο «Ghostbusters», 30 χρόνια μετά το cult franchise που αγαπήσαμε. Και είναι γένος θηλυκού. Τα αστεία κορίτσια που το απαρτίζουν, όλα με προϋπηρεσία στο «Saturday Night Live», και κυνηγούν φαντάσματα στη σύγχρονη Νέα Υόρκη είναι οι Κρίστεν Γουίγκ, η Μελίσα ΜακΚάρθι (είχε δηλώσει: «Η ιδέα μου φαίνεται τρομακτική, γιατί αναμετριέσαι με μια μυθική ταινία, αλλά θα δεχόμουν στη στιγμή»), η Κέιτ ΜακΚίνον και η Λέσλι Τζόουνς. Τα σκηνοθετεί ο Πολ Φιγκ (αμέσως μετά το «Spy»), που γράφει και το σενάριο, σε παραγωγή του Ιβαν Ράιτμαν, σκηνοθέτη των δύο πρώτων «Ghostbusters». Τον βοηθό τους υποδύεται ο Κρις Χέμσγουορθ, ενώ cameo εμφανίσεις αναμένεται να κάνουν και οι πρωταγωνιστές των αρχικών ταινιών.

Διαβάστε ακόμη: Πώς το reboot του «Ghostbusters» κατέχει ήδη το ρεκόρ του πιο μισητού τρέιλερ στην ιστορία του YouTube

Ghostbusters 607

«Είναι τέσσερις απίστευτα ταλαντούχες γυναίκες, η κάθε μία με μια μοναδική φωνή και δικό της στιλ κωμωδίας. Το γεγονός ότι έδεσαν τόσο καλά και συμπληρώνουν η μία την άλλη έκανε αυτήν την ομάδα των μεταφυσικών πολεμιστών πολύ ενδιαφέρουσα. Οι πιο αστείοι άνθρωποι που έρχονται από το stand-up ή την κωμωδία γενικά, δουλεύουν καλά μαζί γιατί ξέρουν ότι είναι τόσο καλοί όσο αυτοί με τους οποίους παίζουν μαζί. Το σετ ήταν ένα διασκεδαστικό, υποστηρικτικό και δημιουργικά γόνιμο περιβάλλον».

Η κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ προκάλεσε ακραία αρνητικές αντιδράσεις στο διαδίκτυο, συνοδευόμενες συχνά με κακεντρεχή και σεξιστικά σχόλια. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς θα προκαλέσει το καινούργιο βίντεο, ομολογουμένως, πάντως, πρόκειται για ένα πιο εντυπωσιακό δείγμα του τι πρόκειται να δούμε στις αίθουσες, αποκαλύπτοντας περισσότερη δράση, αστείες ατάκες και, κυρίως, ορδές εξαγριωμένων φαντασμάτων. Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε και αποφασίστε: Who ya gonna call?


Διαβάστε ακόμη

Ghostbusters 607

Tags: Ghostbusters