Buzz

Στο 100% γυναικείο «Ghostbusters», μαντέψτε ποιος θα παίξει... τον ρεσεψιονιστ

στα 10

Τα κορίτσια θέλουν Thor. Ενα βαρέων βαρών αρσενικό προστίθεται με χαρά και χιούμορ στο γυναικείο καστ του «Ghostbusters».

Στο 100% γυναικείο «Ghostbusters», μαντέψτε ποιος θα παίξει... τον ρεσεψιονιστ

Ερχονται τον Ιούλιο του 2016 και το καστ του γυναικείου reboot του «Ghostbusters» έχει πια οριστικοποιηθεί: Τα «αστεία» κορίτσια - όλα με προϋπηρεσία στο «Saturday Night Live» - που θα κυνηγήσουν τα φαντάσματα είναι οι Κρίστεν Γουιγκ, η Μελίσα ΜακΚάρθι (είχε δηλώσει: «Η ιδέα μου φαίνεται τρομακτική, γιατί αναμετριέσαι με μια μυθική ταινία, αλλά θα δεχόμουν στη στιγμή»), η Κέιτ ΜακΚίνον και η Λέσλι Τζόουνς, σκηνοθετημένα από τον Πολ Φιγκ που γράφει και το σενάριο και σε παραγωγή του Ιβαν Ράιτμαν, σκηνοθέτη των δύο πρώτων «Ghostbusters».

Διαβάστε ακόμη:

Μ' ένα τόσο διασκεδαστικό πρότζεκτ, ωστόσο, κανείς, από την αρχή, δεν είχε αμφιβολία ότι και οι δεύτεροι ρόλοι θα επιλεγούν με χιούμορ και ο πρώτος που αποκαλύφθηκε το επιβεβαιώνει. Στο ρόλο του, πια, ρεσεψιονίστ, όπου στην πρώτη ταινία του 1984 βλέπαμε την Ανι Ποτς, θα συναντήσουμε τώρα τον Thor αυτοπροσώπως, τον Κρις Χέμσγουερθ που ήδη υπέγραψε για τη συμμετοχή του. Η πρόταση είχε γίνει στον Χέμσγουερθ από καιρό κι εκείνος είχε αρνηθεί γιατί έβρισκε το ρόλο υπερβολικά μικρό - έτσι σεναριογράφοι (o Πολ Φιγκ συνυπογράφει με την Κέιτι Ντίπολντ, βασισμένοι στους ήρωες των Νταν Ακροϊντ και Χάρολντ Ράμις) και σκηνοθέτης τον μεγάλωσαν αρκετά ώστε ν' ανταποκρίνεται στο μέγεθος του Αυστραλού σταρ. Τα νέα ήρθαν απ' ευθείας απο το twitter account του Πολ Φιγκ, με λίγα λόγια και σταράτα...

Διαβάστε ακόμη: