Buzz

Ο Κρις Χέμσγουορθ κερδίζει τον τίτλο του πιο σέξι άντρα στον κόσμο με το... σφυρί του!

στα 10

Για τον 35ο στη σειρά «Sexiest Man Alive» της ιστορίας του, το περιοδικό People επέλεξε τον Κρις Χέμσγουορθ. Τι δεν καταλαβαίνετε;

Ο Κρις Χέμσγουορθ κερδίζει τον τίτλο του πιο σέξι άντρα στον κόσμο με το... σφυρί του!

Τα αποκαλυπτήρια έκανε ο Τζίμι Κίμελ στο βραδινό του σόου, με τον Κρις Χέμσγουορθ να απαντάει στις ερωτήσεις του κοινού το οποίο κλήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά του «Sexiest Man Alive», έτσι όπως τον ανακήρυξε το περιοδικό People στην 35η έκδοση της ψηφοφορίας του για τον πιο σέξι άντρα στη Γη.

Φτάνοντας νομοτελειακά στην ερώτηση «αν έχεις υποδυθεί έναν υπερήρωα;» και «αν αυτός ο υπερήρωας χρησιμοποιεί ένα σφυρί;», ο Κρις Χέμσγουορθ αποκάλυψε το πρόσωπό του, δήλωσε κολακευμένος, σίγουρος πως ο αδερφός του Λίαμ δεν θα στεναχωρηθεί και πολύ και ευχαρίστησε τους γονείς του ως υπεύθυνους για το πρόσωπο, το σώμα και τις χάρες που του χάρισαν τον τίτλο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από το σόου του Τζίμι Κίμελ, αλλά και το βίντεο που γύρισε ο Κρις Χέμσουγορθ για το περιοδικό People προσπαθώντας να πείσει γιατί είναι ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο.



Περισσότερος Κρις Χέμσγουορθ; Στο «Avengers: Age of Ultron» του Τζος Γουίντον ως Θορ φυσικά, στο «In the Heart of the Sea» του Ρον Χάουαρντ και στο «Blackhat» του Μάικλ Μαν.

Διαβάστε ακόμη: