Buzz

H cyber επιστροφή του Μάικλ Μαν: τρέιλερ για το «Blackhat»

στα 10

Ο Μάικλ Μαν επιστρέφει μετά το «Public Enemies» του 2009 με ένα cyber-θρίλερ κομμένο και ραμμένο για τον Κρις - Thor - Χέμσγουορθ.

H cyber επιστροφή του Μάικλ Μαν: τρέιλερ για το «Blackhat»

Δυόμιση χρόνια χρειάστηκε ο Μάικλ Μαν για να ολοκληρώσει το «Blackhat», την ιστορία ενός φυλακισμένου χάκερ που θα ανταλλάξει την ελευθερία του αν συνεργαστεί με Αμερικάνους και Κινέζους προκειμένου να εξαρθρώσει ένα επικίνδυνο δίκτυο οικονομικού κυβερνοεγκλήματος με πολιτικές προεκτάσεις.

Με πρωταγωνιστή τον Κρις Χέμσγουορθ, το «Blackhat» υπόσχεται - τουλάχιστον από το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε - μια χορταστική αλά Μάικλ Μαν περιπέτεια που δεν στέκεται στο προφανές, μιλώντας με τον δικό της τρόπο για την οικονομική κρίση στον πλανήτη και το αγαπημένο θέμα του σκηνοθέτη του «Heat» και του «Insider» που δεν είναι άλλο από την επιβίωση του ατόμου μέσα σε ένα απάνθρωπο σύστημα.

Blackhat 607

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Blackhat» που είναι προγραμματισμένο να βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 16 Ιανουαρίου ή και λίγο νωρίτερα αν θέλει να θέσει υποψηφιότητα για τα Οσκαρ του 2015:


Update 13.12.2014: ένα καινούριο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε. Δείτε το στο βίντεο

Διαβάστε ακόμη: