Buzz

O Κρις Χέμσγουορθ είναι πολύ «προικισμένος» στο ακατάλληλο τρέιλερ του «Vacation»

στα 10

30 χρόνια μετά το original «National Lampoon's Vacation», ο Εντ Χελμς ξεκινάει ακόμη ένα τρελό ταξίδι προς την αιώνια εφηβεία. Μόνο που την παράσταση κλέβει το «σφυρί του Θορ» που κρύβεται μέσα στο boxer του Κρις Χέμσγουορθ.

O Κρις Χέμσγουορθ είναι πολύ «προικισμένος» στο ακατάλληλο τρέιλερ του «Vacation»

Αργά η γρήγορα θα συνέβαινε και - μεταξύ μας - δεν είναι και το χειρότερο reboot/ριμέικ/σίκουελ από τα δεκάδες που ανακοινώνονται καθημερινά.

Χωρίς το «National Lampoon» στον τίτλο του, το «Vacation» είναι ταυτόχρονα και reboot και σίκουελ της ταινίας του 1983 με τον Τσέβι Τσέις που εδώ επιστρέφει στο ρόλο του πατέρα του Εντ Χελμς. Ο τελευταίος θα θυμηθεί το «υπέροχο» ταξίδι που έκαναν μαζί πριν τριάντα χρόνια και θα προσπαθήσει να το επαναλάβει με την οικογένειά του.

Διαβάστε ακόμη: Ο Κρις Χέμσγουορθ κερδίζει τον τίτλο του πιο σέξι άντρα στον κόσμο με το... σφυρί του!

Vacation 607

Το τι ακολουθεί είναι πιο προβλέψιμο και από τη μέση αμερικανική κωμωδία, αφού με έμφαση στις «κακές λέξεις», σε παιδιά που ρωτάνε τους γονείς τους τι σημαίνει «rim» και σε λοιπούς κάφρικους χαβαλέδες, το «Vacation» έρχεται να συμπληρώσει τη μεγάλη λίστα των ταινιών που εκτείνονται από τα «Hangover» μέχρι τα «Αφεντικά της Συμφοράς» και φτάνουν μέχρι εκεί που βρίσκεται το βασίλειο του Ανταμ Σάντλερ και ακόμη πιο κάτω.

Περί ορέξεως φυσικά, ούτε λόγος, αν και η προσθήκη του Κρις Χέμσγουορθ κάνει το όλο πράγμα κάπως πραγματικά αστείο, ειδικά όταν πια λύνεται το μυστήριο για το που βρίσκεται το σφυρί του Θορ όταν αυτός δεν παίζει στους «Avengers»!

Δείτε εδώ το «ακατάλληλο» τρέιλερ του «Vacation» και ο Θορ μαζί σας:


Διαβάστε ακόμη: