Buzz

Flix Week Top-10: τα δέκα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας που πέρασε

στα 10

Σε μια λίστα με 10 hot ειδήσεις, όλα όσα σημάδεψαν τις προηγούμενες μέρες, για ένα γρήγορο recap σε σινεμά, τηλεόραση και όλα τα συναφή.

Flix Team
Flix Week Top-10: τα δέκα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας που πέρασε

Say it to my face! Η Ρενέ Ζελβέγκερ απαντάει σε όσους τρόμαξαν με το «νέο» της πρόσωπο. Μετά από χρόνια απουσίας από τη δημοσιότητα, η Ρενέ Ζελβέγκερ εμφανίστηκε τη Δευτέρα στα Elle Women in Hollywood Awards στο Μπέβερλι Χιλς προκαλώντας πανικό, αφού έμοιαζε σαν μια άλλη γυναίκα από εκείνη που γνωρίζαμε. Η απάντησή της στα - από χιουμοριστικά μέχρι κοροϊδευτικά - σχόλια που ακολούθησαν ήταν αποστομωτική. «Είμαι χαρούμενη που ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι διαφορετική! Ζω μια διαφορετική, χαρούμενη, πιο γεμάτη ζωή και είμαι εκστασιασμένη αν αυτό φαίνεται στο πρόσωπό μου. Η συζήτηση γύρω από την αλλαγή μου είναι ανόητη και θέλω να απαντήσω γιατί φαίνεται πως όλοι αυτοί οι τύποι που ψάχνουν για μια εξωφρενική αλήθεια που δεν υπάρχει δεν θα με αφήσουν ήσυχη αν δεν μιλήσω. Οι φίλοι μου λένε ότι δείχνω ήρεμη. Είμαι υγιής. Για πολύ καιρό δεν το κατάφερνα. Είχα ένα πρόγραμμα που δεν ήταν ρεαλιστικό και δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να ασχοληθεί με εμένα. Αντί να σταματήσω και να ξεκινήσω από την αρχή, συνέχιζα να τρέχω μέχρι που εξαντλήθηκα, κάνοντας κακές επιλογές για το πως να κρύψω την εξάντλησή μου. Οταν γνώρισα το χάος επέλεξα διαφορετικά πράγματα». Διαβάστε όλες τις δηλώσεις και δείτε τις φωτογραφίες που προκάλεσαν τη social media κατακραυγή (πφφ) εδώ.

Avengers Age of Ultron new trailer 607

Dammit, Hydra! Διέρρευσε το τρέιλερ του «Avengers: Age of Ultron» Δεν πέρασε μια μέρα απ’ όταν η Marvel ανακοίνωσε ότι το τρέιλερ των νέων «Avengers» θα βγει στις 28 Οκτωβρίου και το δίλεπτο υλικό διέρρευσε μεγαλειωδώς online. Η Marvel αντιμετώπισε το γεγονός με χιούμορ. Διαβάστε πώς και δείτε το trailer που μας κάνει να ανυπομονούμε για την ταινία.

Norway

Θεσσαλονίκη 2014: η «Νορβηγία» και το «Forget me Not» στο επίσημο διαγωνιστικό πρόγραμμα Με συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στις αρχές της εβδομάδας, ο καλλιτεχνικός διευθυντής Δημήτρης Εϊπίδης παρουσίασε ολόκληρο το πρόγραμμα του 55ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και αποκάλυψε τις δύο ελληνικές ταινίες του διεθνούς διαγωνιστικού: το «Forget Me Not» του Γιάννη Φάγκρα και η «Νορβηγία» του Γιάννη Βεσλεμέ θα διαγωνιστούν με τις 13 ακόμα ταινίες του τμήματος για το Χρυσό Αλέξανδρο και τα υπόλοιπα βραβεία της φετινής διοργάνωσης. Διαβάστε όλες τις ταινίες του διαγωνιστικού, αλλά και πληροφορίες για την πρεμιέρα του 55ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Νοεμβρίου.

Στάνλεϊ Κιούμπρικ Simpsons
2001 A Space Odyssey new trailer 607

Ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ είχε αυτές τις μέρες την τιμητική του. Πρώτα από όλα, με αφορμή την ψηφιακή του επανέκδοση για το αφιέρωμα του BFI στην επιστημονική φαντασία (ΒFI's «Sci-Fi: Days of Fears and Wonder»), το αριστούργημα του «2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος» αποκτά ένα νέο υπέροχο trailer, 46 χρόνια μετά. Μετά, οι υπέροχοι Simpsons μετατρέπουν το το αφιερωματικό τους ετήσιο επεισόδιο για το Halloween σε ένα πανέξυπνο φόρο τιμής στον Στάνλεϊ Κιούμπρικ. Δείτε απόσπασμα από το φετινό «Treehouse of Horror» εδώ. Τέλος, και τα καταστήματα ΙΚΕΑ γιορτάζουν το Halloween με φόρο τιμής στον Κιούμπρικ, μέσω ενός βίντεο που κλείνει το μάτι στη διάσημη σκηνή της «Λάμψης» με τον κόκκινο διάδρομο, τον μικρό Ντάνι στο ποδηλατάκι του, τα δίδυμα (μπρρρ) κοριτσάκια.

Jessica Lange Sings Lana Del Rey2 607

In the land of Gods and Monsters she was an angel: δείτε τη Τζέσικα Λανγκ να ερμηνεύει Λάνα Ντελ Ρέι Mιλώντας για Halloween, ο Ράιαν Μέρφι έβαλε τη θεά Τζέσικα Λανγκ να τραγουδήσει Λάνα Ντελ Ρέι στο πρώτο μέρος του Halloween σπέσιαλ επεισοδίου (λες και στο «American Horror Story: Freak Show» δεν είναι κάθε Τετάρτη Halloween!). Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από στοιχειωτικό. It's innocence lost.

brad pitt between two ferns 607

«Μπορώ να δανειστώ το σπέρμα σου;» Καλεσμένος του Ζακ Γαλιφιανάκη, ο Μπραντ Πιτ O Μπραντ Πιτ δέχεται την πρόκληση του Ζακ Γαλιφιανάκη να καθίσει ανάμεσα στις δυο φτέρες του. Ο,τι ακολούθησε, δεν είχε προηγούμενο. Νομίζουμε πάντως πως, κάποια στιγμή, στην ερώτηση «Funny or Die», ο Μπραντ Πιτ μπορεί και να απαντούσε «die». «Είναι δύσκολο να διατηρείς το μαύρισμά σου;» / «Γιατί;» / «Γιατί ζεις στη σκιά της γυναίκας σου...»

Mo'ne Davis documentary2 607

Δείτε το 16λεπτο ντοκιμαντέρ για τη Μο'νέ Ντέιβις που υπογράφει ο Σπάικ Λι Διέρρευσε στο Ιντερνετ και είναι μοναδικό! Η 13χρονη Μο'νέ Ντέιβις είναι το μόνο κορίτσι σε Little League (προς το παρόν) ομάδα μπέιζμπολ, ρίχνει την μπάλα με ταχύτητα 70 μιλίων (112.654 χιλιομέτρων) κι έγραψε ιστορία ως η πρώτη γυναίκα «to pitch a shutout» στο αμερικανικό πρωτάθλημα νέων. Ο όρος σημαίνει «κερδίζω όλο το παιχνίδι, παίζοντας μόνη μου». Η Μο'νέ στο ρόλο του pitcher πετούσε την μπάλα, εξοντώνοντας με 3 strikes όλους τους χίτερς της αντίπαλης ομάδας. Η ομάδα του Sports Illustrated κινητοποιήθηκε εκείνη την Κυριακή, ακύρωσε την εκτύπωση του εξώφυλλου με τον σταρ του ΝΒΑ Κόμπι Μπράιαν, και της χάρισε τον κεντρικό προβολέα. Ενα 13χρονο κορίτσι στο εξώφυλλο του Sports Illustrated. Δείτε το «Throw Like A Girl», 16λεπτο το ντοκιμαντέρ που γύρισε για αυτήν ο Σπάικ Λι.

shia labeouf CANNIBAL

O Σάια ΛαΜπεφ είναι κανίβαλος «Περνάω μια υπαρξιακή κρίση. Αν δείτε τη συμπεριφορά μου, έχει σαν κίνητρο συγκεκριμένες αιτίες. Ο μεταμοντερνισμός έχει επηρεάσει την αλληλεπίδρασή μου με το κοινό τον τελευταίο ενάμιση χρόνο - μια ιδέα διαμετρικών αντίθετων ιδεών που συμβαίνουν όλες μαζί την ίδια στιγμή: η ειρωνία, η ειλικρίνεια, η ζωή, ο θάνατος, το επείγον και η απαξίωση...» O Σάια ΛαΜπεφ σβήνει τσιγάρα στη γλώσσα του για τις ανάγκες της συνέντευξής του στο Interview Magazine. Ταυτόχρονα όμως, μαθαίνουμε αυτή την εβδομάδα ότι είναι επίσης... serial killer και κανίβαλος. Για αυτό του αξίζει... ένα τραγούδι! Running for your life from Shia LaBeouf / He's brandishing a knife, it's Shia LaBeouf / Lurking in the shadows/ Hollywood superstar (Shia LaBeouf) / Living in the woods (Shia LaBeouf)/ Killing for sport (Shia LaBeouf) / Eating all the bodies/ Actual cannibal Shia LaBeouf. Δείτε (μέχρι τέλους!) αυτό το absurdist ύμνο στον Σάια ΛαΜπεφ που έγραψε και ερμηνεύει με τον αλά Τσίρκο του Ηλιου θίασό του ο συνθέτης και εκκεντρικός performance artist, Ρομπ Κάντορ.

Μπένεντικτ Κάμπερμπατς best of flix

Ολοι οι προβολείς στον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς Ενα βίντεο από τα extra του Blu-Ray τοy «Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή» ο Κάμπερμπατς ερμηνεύει το δράκο Σμογκ. Ερμηνεύει. Πώς τα καταφέρνει; Εχουμε ακούσει πολλά για την τεχνική του 3D performance capture animation: πώς οι ηθοποιοί φορούν τις ειδικές latex στολές με αισθητήρες και ερμηνεύουν, σε εξαιρετικά περίεργες συνθήκες, μπροστά από blue screens. Δείτε πώς αυτό δεν επηρεάζει καθόλου το ταλέντο του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ο οποίος μεταμορφώνεται σε δράκο μπροστά στα μάτια μας. Σε άλλα πιο light κι εξωσχολικά νέα, καλεσμένος πριν δυο μέρες σε διάσημο βρετανικό τηλεοπτικό σόου, ο Μπένεντικτ αποδεικνύει ότι περπατάει... πιο σέξι κι απ’την Μπιγιονσέ!

air new zealand HOBBIT 607

Η Air New Zealand και τα... πλάσματα της Μέσης Γης σας καλοσωρίζουν στην πτήση: δέστε τις ζώνες σας Εχετε βαρεθεί τα βίντεο με τις οδηγίες ασφαλείας στα αεροπλάνα; Δεν παρακολουθείτε ποτέ την βαριεστημένη αεροσυνοδό που σας εξηγεί πώς ακριβώς φουσκώνουν το σωσίβιο; Ε, αυτό το βίντεο που στην πτήση σας καλοσορίζουν χόμπιτ, ξωτικά και μάγοι της Μέσης Γης θα το δείτε όλο...