Buzz

Flix Week Top-10: τα δέκα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας

στα 10

Σε μια λίστα με 10 hot ειδήσεις, όλα όσα σημάδεψαν τις προηγούμενες μέρες, για ένα γρήγορο recap σε σινεμά, τηλεόραση και όλα τα συναφή.

Flix Team
Flix Week Top-10: τα δέκα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας

O Απολογισμός του 2014 Τις τελευταίες μέρες της χρονιάς, το Flix έχει πιάσει δουλειά, περισσότερη κι από του Αγιου Βασίλη. Οι λίστες με τα Best of 2014 έχουν πάρει φωτιά, μαζεύοντας τα καλά, τα στραβά, τα αξέχαστα κι αυτά που προτιμάμε να μη θυμόμαστε από όσα σημαντικά συνέβησαν φέτος. Ταυτόχρονα, οι συντάκτες του Flix παρουσιάζουν, σ' ένα δυναμικό cowntdown, το Flix Top 10 με τη δεκάδα των καλύτερων ταινιών του 2014, αλλά και το Flix Top 10 TV, με τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές της χρονιάς. Και, φυσικά, μπορείτε και εσείς να αναδείξετε τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς: Η μεγάλη ψηφοφορία των αναγνωστών του Flix για το 2014 έχει ήδη ξεκινήσει. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

game of thrones 607

Game of Thrones 5: τι αποκαλύπτουν 3 teaser του νέου κύκλου; Tρία teasers ελάχιστων δευτερολέπτων. Τρία οράματα. Ενα παζλ μίας μεγαλύτερης εικόνας που θα αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού στον πολυαναμενόμενο 5ο κύκλο.

amy adams 607

Ανήκουστο: το Today Show έδιωξε την Εϊμι Ανταμς από το στούντιο! H Eϊμι Ανταμς ήταν καλεσμένη του Today Show, της πρωινής εκπομπής του NBC, για να μιλήσει για την νέα της ταινία: το «Big Eyes» του Τιμ Μπάρτον. Οταν όμως αρνήθηκε να απαντήσει σε συγκεκριμένη ερώτηση, οι αρχισυντάκτες ακύρωσαν την εμφάνισή της και... την έδιωξαν.

meryl streep 607

Η Μέριλ Στριπ ήθελε νέο selfie με την Ελεν γιατί στο οσκαρικό «ο Μπράντλεϊ Κούπερ φέρθηκε σα γάιδαρος!» Θυμάστε το περσινό, διάσημο selfie που έβγαλε η οικοδέσποινα των Οσκαρ Ελεν ΝτιΤζένερις με μερικούς από τους πιο λαμπερούς καλεσμένους της; Σήμερα η Μέριλ Στριπ ζητά δικαίωση και ορθή επανάληψη, γιατί ο Μπράντλεϊ Κούπερ φέρθηκε «σα γάιδαρος» και την έκρυψε.

interview 607

«The Interview»: οι Κορεάτες καταδικάζουν τον Ομπάμα απειλούν με τρομοκρατικό χτύπημα Μπορεί οι Σεθ Ρόγκεν & Τζέιμς Φράνκο να πανηγυρίζουν το 1 εκατομμύριο δολάρια την πρώτη μέρα προβολής, οι Κορεάτες όμως έβγαλαν επίσημη ανακοίνωση που επιτίθεται προσωπικά στον Πρόεδρο Ομπάμα.

fifty shades of grey 607

Berinale 2015: To Φεστιβάλ θα έχει χρώμα «Grey» Το «Fifty Shades of Grey», η πιο «καυτή» ταινία της χρονιάς θα ανάψει τα αίματα στην Berlinale!

tim burton helena bonham carter

Ο Τιμ Μπάρτον και η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ δεν είναι πια μαζί Δεκατρία χρόνια μαζί, 7 κοινές ταινίες, αλλά το πιο συναρπαστικά «αλλόκοτο» ζευγάρι διασήμων αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους.

Τετάρτη 04:45 ποστερ 607

Πιο κοντά στην «Τετάρτη 04:45» του Αλέξη Αλεξίου Νέες φωτογραφίες, αφίσα και περισσότερες πληροφορίες για μια από τις ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε τη νέα χρονιά...

νιλ πάτρικ χάρις 607

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις έχει την πιο σούπερ ιδέα για Χριστουγεννιάτικο δώρο Αν δεν έχετε τελειώσει τα ψώνια σας, προλαβαίνετε ακόμα να χαρίσετε στους δικούς σας τον… wait for it… Νιλ Πάτρικ Χάρις!

Christmas Bogard Bacall 607

Στο Χόλιγουντ είναι πάντα Χριστούγεννα! Σε εορταστικό vintage πνεύμα, ξεφυλλίσαμε το μεγάλο άλμπουμ των απανταχού χολιγουντιανών Χριστουγέννων.