Buzz

Η Μέριλ Στριπ ήθελε νέο selfie με την Ελεν γιατί στο οσκαρικό «ο Μπράντλεϊ Κούπερ φέρθηκε σα γάιδαρος!»

στα 10

Θυμάστε το περσινό, διάσημο selfie που έβγαλε η οικοδέσποινα των Οσκαρ Ελεν ΝτιΤζένερις με μερικούς από τους πιο λαμπερούς καλεσμένους της; Σήμερα η Μέριλ Στριπ ζητά δικαίωση και ορθή επανάληψη, γιατί ο Μπράντλεϊ Κούπερ φέρθηκε «σα γάιδαρος» και την έκρυψε.

Η Μέριλ Στριπ ήθελε νέο selfie με την Ελεν γιατί στο οσκαρικό «ο Μπράντλεϊ Κούπερ φέρθηκε σα γάιδαρος!»

Φυσικά αστειεύτηκε. Φυσικά διόλου δεν την απασχολεί. Φυσικά η Μέριλ Στριπ έχει καλύτερα θέματα να ασχοληθεί. Και ταυτόχρονα: φυσικά και θα κάνει απλόχερη, ακομπλεξάριστη πλάκα και θα αποκαλέσει τον Μπράντλεϊ Κούπερ «γάιδαρο». Ή για να ακριβολογούμε: «γουρούνι» (hog). Καλεσμένη στο «Ellen», τη διάσημη πρωινή εκπομπή της Ελεν ΝτιΤζένερις, μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της στο «Into the Woods», Eμιλι Μπλαντ και Αννα Κέντρικ, η Στριπ σχολίασε το selfie που τράβηξε η περσινή οικοδέσποινα της τελετής των Οσκαρ με μερικούς από τους καλεσμένους της.

Ολοι θυμόμαστε το διάσημο πλέον οσκαρικό selfie, τη φωτογραφία που πήρε η Ελεν ΝτιΤζένερις κατά τη διάρκεια της 86ης τελετής απονομής των βραβείων Οσκαρ και συγκέντρωσε εκτός από εκατομμύρια χτυπήματα στα social media και μία τεράστια διαφημιστική απόδοση στο... χορηγό του.

oscars selfie 607

H ιστορία θέλει το όλο θέμα να ξεκινά με την Ελεν που ήθελε να βγάλει ένα selfie με την Μέριλ Στριπ, κατά τη διάρκεια της οσκαρικής τελετής. Μόνο που όλο και περισσότεροι σταρς άρχισαν να συνωστίζονται για τη φωτογραφία, με αποκορύφωμα τον Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος μονοπώλησε την πρώτη σειρά, στριμώχνοντας την Μέριλ. Δείτε την να εξετάζει το αποτέλεσμα... «δυσαρεστημένη».

oscars selfie 2 607

«Εφερα ξανά το τηλέφωνό μου, γιατί το selfie που πήραμε στα Οσκαρ αδίκησε την Μέριλ» είπε χθες πονηρά η Ελεν. «Εγώ αυτό που ήθελα ήταν ένα selfie μαζί της - και μετά άρχισαν όλοι να θέλουν να χωρέσουν, με αποτέλεσμα τώρα η Μέριλ να μη φαίνεται σχεδόν!»

«Πέστα!» απάντησε χαριτολογώντας η Στριπ. «Ο Μπράντλεϊ Κούπερ φταίει. Τι γάιδαρος!»

Και κάπως έτσι οι πρωταγωνίστριες του «Into the Woods» συμφώνησαν να βγάλουν ένα νέο selfie με την Ελεν για να αποκαταστήσουν την Μέριλ Στριπ με μια καλύτερη φωτογραφία που να τη δικαιώνει. Χμμμ....

Ellen Meryl Streep new selfie2

Δείτε όλο το περιστατικό στο βίντεο. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μέριλ Στριπ δέχεται απλόχερα το δούλεμα της Ελεν. Αξέχαστη η επίσκεψή της λίγο πριν τα περσινά Οσκαρ, όταν η παρουσιάστρια την έβαλε να απαγγείλει συνταγές με σέξι φωνή.

.

Δείτε περισσότερα: