Buzz

Σήμερα ετοιμαστείτε για... πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι

στα 10

Ο Κρίστιαν και η Ανα βγάζουν τα ρούχα τους, βάζουν τις μάσκες τους κι ετοιμάζονται για το πρώτο, χορταστικό τρέιλερ του «Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι»!

Σήμερα ετοιμαστείτε για... πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι

Δείτε στο τέλος του κειμένου το τρέιλερ, που μόλις κυκλοφόρησε

Παίρνουμε θέσεις. Στο κρεβάτι, τον καναπέ ή το γραφείο. Απόψε έρχεται το πρώτο μεγάλο τρέιλερ του «Fifty Shades Darker» και η ταινία μάς προκαλεί μ' ένα σύντομο τίζερ. Με την υπογραφή του Τζέιμς Φόλεϊ (του αξέχαστου «Glengarry Glen Ross», αλλά και των μισών επεισοδίων «House of Cards»), η ερωτική οδύσσεια του ζάπλουτου γόη και της όχι-και-τόσο-αθώας παιδίσκης προχωρά στο δεύτερο κεφάλαιό της, την ταινία που θα είναι έτοιμη για τις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου για να κάνει ακόμα πιο λιγωτική τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Δείτε ακόμη: Η Μόνικα Μπελούτσι στην πισίνα. Γυμνή.

fifty shades darker poster 607

Στη νέα ταινία, ο Κρίστιαν Γκρέι, πληγωμένος απ' όσα είδαμε στο πρώτο φιλμ το 2015, προσπαθεί να ξανακερδίσει τη γνωστικιά, πια, Ανα Στιλ, αλλά εκείνη, πριν του δώσει μια ακόμα ευκαιρία, διεκδικεί νέους όρους στη σχέση τους. Ομως σκοτεινές (νάτο!) φιγούρες από το παρελθόν του Κρίστιαν επανέρχονται κι απειλούν να καταστρέψουν τις ελπίδες του ζευγαριού για ένα κοινό μέλλον. Στο «Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι» επανέρχονται ο Τζέιμι Ντόρναν κι η Ντακότα Τζόνσον στους δυο πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά και οι Μάρσια Γκέι Χάρντεν, Τζένιφερ Ιλι, Λουκ Γκράιμς, Ρίτα Ορα ολόγυρα, ενώ στις νέες προσθήκες του καστ περιλαμβάνεται η Κιμ Μπέισινγκερ και ο Χιου Ντάνσι. Δείτε παρακάτω το... ας πούμε σκανδαλιστικό τίζερ, εν αναμονή του τρέιλερ που θα κυκλοφορήσει απόψε.

Περισσότερες αποχρώσεις του γκρι:


Δείτε παρακάτω το trailer που μόλις κυκλοφόρησε