Buzz

Η Εύα Γκριν είναι μια επικίνδυνη γυναίκα στη νέα ταινία του Ρόμαν Πολάνσκι

στα 10

Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί μαζί με την Εμανουέλ Σενιέ στο νέο ψυχολογικό θρίλερ του σκηνοθέτη, ο οποίος συνυπογράφει το σενάριο με τον Γάλλο Ολιβιέ Ασαγιάς.

Η Εύα Γκριν είναι μια επικίνδυνη γυναίκα στη νέα ταινία του Ρόμαν Πολάνσκι

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μάθαμε ότι το φιλόδοξο σχέδιο του Ρόμαν Πολάνσκι για μια ταινία πάνω στην υπόθεση Ντρέιφους μπήκε στον πάγο, τουλάχιστον προς το παρόν, κι ότι ο Πολωνός σκηνοθέτης έχει αναλάβει την κινηματογραφική διασκευή ενός γαλλικού best-seller σε σενάριο του Γάλλου συναδέλφου του, Ολιβιέ Ασαγιάς.

Η πρώτη ταινία του Πολάνσκι μετά την «Αφροδίτη με τη Γούνα» του 2013 θα έχει τον τίτλο «Based on a True Story» και βασίζεται στο βραβευμένο μυθιστόρημα «D’après une histoire vraie» (Βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία) της Ντελφίν ντε Βιγκάν, που περιστρέφεται γύρω από την ιστορία μιας συγγραφέα η οποία μετά την έκδοση του τελευταίου της βιβλίου βρίσκεται μπλεγμένη με μια εμμονοληπτική αναγνώστριά της.

Διαβάστε ακόμη: Ακόμη πιο παράξενο... Νέο, πανέμορφο τρέιλερ για το «Μiss Peregrine's Home for Peculiar Children» του Τιμ Μπάρτον

Roman Polanski 607 Ο Ρόμαν Πολάνσκι την Εμανουέλ Σενιέ στα γυρίσματα του «Αφροδίτη με τη Γούνα»

Ολα δείχνουν ότι ο Πολάνσκι έχει καταλήξει πλέον και στις δύο πρωταγωνίστριές του: στο ρόλο της συγγραφέα θα σκηνοθετήσει για ακόμα μια φορά τη σύζυγό του, Εμανουέλ Σενιέ (η οποία, άλλωστε, βρίσκει σχεδόν πάντοτε τον καλύτερο της εαυτό στις ταινίες του), ενώ την επικίνδυνη θαυμάστρια θα υποδυθεί η σαγηνευτική Εύα Γκριν, που έχει διαπρέψει και με το παραπάνω σε ρόλους μοιραίων γυναικών.

Το φιλμ σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία του Πολάνσκι με τον Γάλλο σκηνοθέτη Ολιβιέ Ασαγιάς, ο οποίος απέσπασε το βραβείο σκηνοθεσίας στο περασμένο Φεστιβάλ Καννών για το διχαστικό «Personal Shopper» με πρωταγωνίστρια την Κίρστεν Στιούαρτ, και που θα αναλάβει εδώ χρέη συν-σεναριογράφου. Αν και, ομολογουμένως, οι ταινίες του Ασαγιάς δεν φημίζονται τόσο για τα σενάριά τους, το αποτέλεσμα αναμένεται, παρ’ όλα αυτά, με εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς η ιστορία μοιάζει να ανταποκρίνεται στις ανησυχίες και των δύο δημιουργών.

Η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα στο Παρίσι τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Διαβάστε ακόμη

Based on a True Story 607