Buzz

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την ακυκλοφόρητη σειρά του Τσάρλι Κάουφμαν «How and Why»

στα 10

Πρωταγωνιστούσαν οι Τζον Χοκς και Μάικλ Σέρα και θα ήταν ίσως μια από τις πιο περίεργες σειρές που θα έβγαιναν από το μυαλό του Τσάρλι Κάουφμαν.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την ακυκλοφόρητη σειρά του Τσάρλι Κάουφμαν «How and Why»

Ο αγαπημένος μας weirdo του αμερικάνικου σινεμά Τσάρλι Κάουφμαν μας έδωσε πριν λίγους μήνες τη νέα του ταινία «I’m Thinking of Ending Things», στην οποία έγραψε το σενάριο και σκηνοθέτησε για λογαριασμό του Netflix. Ομως πριν από αυτό, και λίγο πριν το «Anomalisa» κυκλοφορήσει στις αίθουσες, ο Κάουφμαν δούλευε πάνω σε μια νέα σειρά για το κανάλι FX με τίτλο «How and Why» η οποία, δυστυχώς, δεν πήρε ποτέ το πράσινο φως για να κυκλοφορήσει.

Η σειρά ήταν ακριβώς ό,τι μπορεί κάποιος να περιμένει από το μυαλό του Κάουφμαν. Η ιστορία ακολουθούσε έναν οικοδεσπότη ενός διάσημου παιδικού σόου, τον οποίο υποδύονταν ο Τζον Χοκς, ο οποίος παραδίδει την σκυτάλη σε έναν πιο νέο παρουσιαστή και φεύγει για να δημιουργήσει μια δική του εκδοχή του σόου αυτού σε μια απομακρυσμένη κωμόπολη. Στην σειρά επίσης πρωταγωνιστούσε και ο Μάικλ Σέρα, ως ο διευθυντής του καναλιού, ενώ υπόσχονταν πως θα είχε και αρκετές υπερφυσικές στιγμές δίνοντας έτσι τον τόνο σε μια ήδη περίεργη ιστορία.

Διαβάστε ακόμα: O Τσάρλι Κάουφμαν μιλά για τα μελλοντικά του σχέδια ως σκηνοθέτης

how and why 607

Εφτά χρόνια μετά και έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από τον πιλότο της σειράς οι οποίες ρίχνουν φως στο τι θα μπορούσε να ήταν. Η σκηνογράφος της Μόλι Χιους, μέσω του site BeingCharlieKaufman, η οποία έχει δουλέψει μαζί του και στο παρελθόν αλλά και στην σειρά «How and Why», δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες οι οποίες μαρτυρούν το στυλ που θα ακολουθούσε ο Κάουφμαν για την σειρά.

Από τις φωτογραφίες και την επίσημη περίληψη της ιστορίας της, η σειρά έμοιαζε ως ήταν αισθητικά υπέροχη αλλά μάλλον κάτι που δεν κατάφερνε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού του καναλιού. Παρόλα αυτά εμείς δεν παύουμε να αναρωτιόμαστε για το τελικό αποτέλεσμα και το πόσο τρελό και weird θα έδειχνε. Αλλά το μόνο που έχουμε είναι οι φωτογραφίες τις οποίες μπορείτε να δείτε μερικές εδώ και όλες τις υπόλοιπες στο site της Μόλι Χιους.

Διαβάστε περισσότερα:

how and why 607

how and why 607

how and why 607

how and why 607