Buzz

O Τσάρλι Κάουφμαν μιλά για τα μελλοντικά του σχέδια ως σκηνοθέτης

στα 10

Μιλώντας στο Variety o Κάουφμαν φάνηκε να μην τον νοιάζει ιδιαίτερα εάν θα ξανακάτσει ποτέ στη σκηνοθετική καρέκλα.

O Τσάρλι Κάουφμαν μιλά για τα μελλοντικά του σχέδια ως σκηνοθέτης

Ο αγαπημένος μας weirdo του αμερικανικού σινεμά, Τσάρλι Κάουφμαν, επιστρέφει γράφοντας το σενάριο και σκηνοθετώντας μια νέα ταινία, το «I’m Thinking of Ending Things», η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της σε λίγες μέρες στο Netflix. Η ταινία αυτή σηματοδοτεί όχι μόνο την επιστροφή του στην καρέκλα του σκηνοθέτη μετά από απουσία πέντε χρόνων από τότε που γύρισε το «Anomalisa», αλλά και την πρώτη του live action ταινία από το «Η Συνεκδοχή της Νέας Υόρκης», 10 χρόνια νωρίτερα. Οπότε φυσικό είναι αρκετοί να αναρωτιούνται εάν θα χρειαστεί να περιμένουμε άλλο τόσο μέχρι να δούμε μια επόμενη ταινία του.

Μιλώντας στο Variety, ο Κάουφμαν, αν και δηλώνει ενθουσιασμένος για την κυκλοφορία του «I’m Thinking of Ending Things», παραδέχεται πως δεν τον νοιάζει εάν αυτή θα είναι η τελευταία του (ή όχι) ταινία. «Μεγαλώνω. Δεν έχω κάνει μια [live action] ταινία εδώ και 10 χρόνια, οπότε είπα πως θα κάνω κάτι που θέλω και να μη με νοιάζει εάν αυτό οδηγήσει σε μια νέα δουλειά. Εάν όντως οδηγήσει, αυτό θα είναι το κερασάκι στην τούρτα για μένα.»

Διαβάστε ακόμα: Ο Τσάρλι Κάουφμαν είναι σίγουρος πως τα στούντιο κατέστρεψαν τις ταινίες και όχι το Netflix

I'M THINKING OF ENDING THINGS 607 1

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Κάουφμαν θα σταματήσει να γράφει σενάρια. Ηδη ετοιμάζει το σενάριο για ένα πρότζεκτ με τίτλο «Memory Police», από το οποίο τα μόνα που έχουν γίνει γνωστά είναι ότι θα ασχολείται με τον κόσμο των ονείρων (!) και ότι την παραγωγή την έχει αναλάβει η εταιρεία του Ράιαν Γκόσλινγκ, ενώ ταυτόχρονα γράφει και το σενάριο για μια σειρά του HBO με τίτλο «IQ83», η οποία θα βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Αρθουρ Χέρζογκ και μιλάει για έναν ιό ο οποίος κάνει τους ανθρώπους ηλίθιους.

Οσον αφορά πάντως το «I'm Thinking of Ending Things», βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Ιαν Ράιντ, και μάς αφηγείται την ιστορία μιας κοπέλας που ακολουθεί το αγόρι της για ένα Σαββατοκύριακο στο πατρικό του για να γνωρίσει τους γονείς του. Από τη στιγμή όμως που το κορίτσι μάς συστήνεται, μάς το ομολογεί: εκείνη, μέσα της, σκέφτεται σοβαρά ότι πρέπει να τελειώνουν, θέλει να χωρίσουν. Κι αν αυτό πιστεύετε ότι είναι το μόνο αμήχανο σημείο της ιστορίας, η γνωριμία με τους γονείς, οι νευρώσεις, οι συμπεριφορές, τα μυστικά και τα ψέματα έρχονται να στοιχειώσουν αυτό το Σαββατοκύριακο και τη σχέση του ζευγαριού - ακόμα περισσότερο. Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στο Netflix στις 4 Σεπτεμβρίου.


Διαβάστε περισσότερα: