Buzz

Η Κέιτ Μπλάνσετ κάνει surprise εμφάνιση σε drag show!

στα 10

Η Κέιτ Μπλάνσετ μπορεί να τα κάνει όλα. Ακόμα και να εμφανιστεί ως η drag εκδοχή του εαυτού της σε διάσημο καμπαρέ της Νέας Υόρκης - αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Η Κέιτ Μπλάνσετ κάνει surprise εμφάνιση σε drag show!

Οταν μεγαλώσουμε θέλουμε να γίνουμε η Κέιτ Μπλάνσετ. Να υποδυόμαστε 13 χαρακτήρες σε πειραματικά «Manifesto», να δανείζουμε τη φωνή μας σε κοσμογονικά ντοκιμαντέρ που υπογράφει ο Τέρενς Μάλικ, να παίζουμε Τσέχοφ στο Μπρόντγουεϊ κι όταν σχολάμε από το θέατρο να ανεβαίνουμε στη σκηνή του θρυλικού καμπαρέ Stonewall Inn και να κάνουμε lip sync το «You Don't Own Me» με τις υπόλοιπες drag queens. Γιατί; Γιατί μπορούμε.

Θυμηθείτε κι αυτό: Η Βασίλισσα Κέιτ Μπλάνσετ μεταμορφώνεται σε... Μικρό Πρίγκιπα

cate blanchett stonewall 607

Δύο βράδια πριν, η Κέιτ Μπλάνσετ έκανε αυτό ακριβώς: φόρεσε την drag εκδοχή του εαυτού της με χρυσά εσώρουχα, κατακόκκινο γκλίτερ κραγιόν, στενό μαύρο σακάκι και αυθάδικη αυτοπεποίθηση και βγήκε επί σκηνής του Stonewall για να περάσει ένα μήνυμα.

Η anti-Trump βραδιά ήταν αφιερωμένη στη #NewResistance στάση των αριστερών πολιτών που καταγγέλουν τη «νέα Αμερική» που υποβιβάζει γυναίκες (η σταρ εμφανίστηκε ξανά με το σήμα-κατατεθέν ροζ σκουφάκι που φορούσαν εκατομμύρια αμερικανίδες γυναίκες στη μαζική πρόσφατη διαδήλωσή τους #WomensMarch), μετανάστες, ή τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας, ενώ τα έσοδα της εμφάνισης της Μπλάνσετ πήγαν σε οργάνωση κατά της οπλοκατοχής κι οπλοχρησίας (η Newtown Action Alliance πιέζει για Gun Control και πήρε φυσικά το όνομά της από τη μαζική εκτέλεση μαθητών σε δημοτικό σχολείο του Νιούτον, Κονέκτικτατ).

Διαβάστε επίσης: Το Flix συναντά (συνομιλεί με & ερωτεύεται) την Κέιτ Μπλάνσετ!

cate blanchett stonewall 607 2

«Ο φόβος δεν βοηθάει. Το να πάρεις τα μέτρα σου και να αγωνιστείς να αλλάξεις κάτι, αυτό κάνει τη διαφορά» είχε δηλώσει η Μπλάνσετ στο Flix για το σεξισμό στην βιομηχανία. «Οι γυναίκες ηθοποιοί φωνάζουν για σεξισμό γιατί ο σεξισμός υφίσταται, αγαπητή μου. Δεν είναι μόδα, δεν είναι φάση, δεν πρέπει κι εσείς να τον μεταφέρετε μέσα από τα κείμενά σας ως «trending topic». Ο τρόπος που σήμερα πρέπει να κάνουμε αυτόν τον διάλογο είναι εξαιρετικά σημαντικός. Ο τρόπος που εμείς οι γυναίκες θα δουλέψουμε τα επόμενα χρόνια σ' αυτή τη βιομηχανία -οι επιλογές μας, η στάση μας- είναι εξαιρετικά σημαντικός. Εχω τρία αγόρια και πρόσφατα απέκτησα μια κόρη. Δε θα τη μεγαλώσω διαφορετικά, γιατί ούτε εμένα με μεγάλωσαν να γίνω κορίτσι. Νομίζω ότι αυτό προέκυψε. Με μεγάλωσαν ως άνθρωπο, όμως έξω από το σπίτι μου δεν βρήκα την ίδια ισότητα. Για αυτό πρέπει να αλλάξω κάτι σ' αυτό τον κόσμο. Να το βρει η κόρη μου έτοιμο όταν θα μεγαλώσει. Να μην αναγκαστεί να κάνει όλες αυτές τις παρωχημένες κουβέντες για το σεξισμό. Να μην υπάρχει τότε...»

Aπολαύστε την στο βίντεο που ακολουθεί.


Κι εδώ η Κέιτ χαιρετά, υπογράφει αυτόγραφα και βγάζει φωτογραφίες με τους τυχερούς θαμώνες


Διαβάστε ακόμη