Buzz

Η Βασίλισσα Κέιτ Μπλάνσετ μεταμορφώνεται σε... Μικρό Πρίγκιπα

στα 10

Το περιοδικό W χαρίζει το εξώφυλλο και την κεντρική του συνέντευξη στην Κέιτ Μπλάνσετ και τη φωτογραφίζει ως τον Μικρό Πρίγκιπα των παραμυθιών μας. Χαζέψτε την...

Η Βασίλισσα Κέιτ Μπλάνσετ μεταμορφώνεται σε... Μικρό Πρίγκιπα

Φέτος φημολογείται ότι θα είναι ξανά η οσκαρική χρονιά της καθώς πρωταγωνιστεί σε δύο «σκάνδαλα»: στο «Carol» του Τοντ Χέινς, τη ρομαντική, τρυφερή, αντικομφορμιστική ματιά στον έρωτα δύο γυναικών στη Νέα Υόρκη των 50ς, και στο «Truth» του Τζέιμς Βαντερμπίλτ, που δίπλα στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ ερμηνεύει τη δημοσιογράφο που ξεσκέπασε το ψέμα του Τζορτζ Μπους για την υποτιθέμενη θητεία του στο Βιετνάμ.

Διαβάστε την κριτική του Flix για το «Carol»: Ποτέ ο απαγορευμένος έρωτας δεν ήταν τόσο όμορφος, όσο στην «Carol» του Τοντ Χέινς

Cate Blanchett Little Prince 607 1

Εχοντας όλους τους προβολείς πάνω της, η Κέιτ Μπλάνσετ επιλέγει το περιοδικό «W», το οποίο είναι γνωστό πως αρέσκεται να πειραματίζεται στις φωτογραφήσεις του. Κάπως έτσι η οσκαρική και χαμαιλεοντική πρωταγωνίστρια μεταμορφώνεται σε «Μικρό Πρίγκιπα» (όχι μόνο στον αγαπημένο μας μικρό ήρωα αλλά και σε όλους τους χαρακτήρες του κλασικού παραμυθιού) και μάς αφήνει για ακόμα μία φορά άφωνους.

Θυμηθείτε επίσης: Το Flix συναντά από κοντά και ερωτεύεται την Κέιτ Μπλάνσετ

Cate Blanchett Little Prince 607 2

Είναι όμως χαρακτηριστικό της γνώρισμα ότι πάντα τολμά κάτι διαφορετικό. Κι από ό,τι ομολογεί αυτή η ίδια η τόλμη είναι και η κινητήριος δύναμη στη δουλειά της.

«Είχα διαβάσει κάποτε για έναν καλλιτέχνη που εγκατέλειψε την γυναίκα του για 4 χρόνια. Ηθελε να αφοσιωθεί στην τέχνη του χωρίς παρεμβάσεις. Ομως επέστρεψε σπίτι με 4 σπιρτόκουτα γεμάτα στάχτη. Είχε αποτύχει. Κάθε φορά που ξεκινάω ένα νέο πρότζεκτ -και σίγουρα ένιωσε έτσι με την "Carol"- αποδέχομαι τον τρόμο της αποτυχίας και της απόλυτης καταστροφής. Μου αρέσει αυτό το συναίσθημα της ευθύνης και της συνέπειας των επιλογών μου...»

Cate Blanchett Little Prince 607 6

«Οταν με τον σύζυγό μου αποφασίσουμε να ανοίξουμε το θέατρό μας το 2008, δεν σκέφτηκα ότι με περιμένει η κινηματογραφική μου καριέρα στην οποία οφείλω να επιστρέψω. Προχώρησα μπροστά. Η λογοτέχνης Τζάνετ Γουίντερσον είχε γράψει κάποτε "το ρίσκο που παίρνεις φανερώνει όσα εκτιμάς". Τη θυμάμαι πάντα αυτή την ατάκα...»

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακόμα και σήμερα, το έτος 2015, θεωρούμε τολμηρή μία γκέι ερωτική ιστορία. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η τέχνη οφείλει να προκαλεί. Πάντα πίστευα ότι η δουλειά μου είναι να διευρύνω τους ορίζοντες των θεατών...»

«Η τέχνη παρεξηγείται αρχικά. Αυτό όμως είναι αναμενόμενο και καλοδεχούμενο εκ μέρους μου. Οπως βρίσκω ενδιαφέρουσα και την κριτική. Νομίζω πως πρέπει να τολμάμε στο σινεμά. Αλίμονο αν γυρίζουμε ταινίες που έχουν προεγκριθεί από έρευνες αγοράς για τις τίμιες προθέσεις τους...»

Χαζέψτε την υπέροχη φωτογράφηση του W και αναζητήστε περισσότερη Κέιτ Μπλάνσετ εδώ:

Cate Blanchett Little Prince 607 3

Cate Blanchett Little Prince 607 4

Cate Blanchett Little Prince 607 5

Cate Blanchett Little Prince 607 7

Cate Blanchett Little Prince 607 8

Cate Blanchett Little Prince 607 9

Cate Blanchett Little Prince 607 10

Cate Blanchett Little Prince 607 11

Cate Blanchett Little Prince 607 12