Buzz

Ο Μπάρι Τζένκινς θέλει να γυρίσει ένα spinoff του Τζέιμς Μποντ με ηρωίδα την Moneypenny

στα 10

Ο οσκαρικός σκηνοθέτης θέλει να γυρίσει μία ταινία παράλληλη της πορείας του Τζέιμς Μποντ με πρωταγωνίστρια την «bad-ass, kick-ass» Ναόμι Χάρις.

Ο Μπάρι Τζένκινς θέλει να γυρίσει ένα spinoff του Τζέιμς Μποντ με ηρωίδα την Moneypenny

Αν αυτό πραγματοποιηθεί, θα είναι πρωτιά: ποτέ στο παρελθόν δεν ευνόησε το Τζέιμς Μποντ franchise μία spinoff ταινία! Ομως φαίνεται πώς κάτι τέτοιο έχει προκύψει ως ιδέα και οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά.

Η Ναόμι Χάρις, που εδώ και χρόνια ερμηνεύει μία έτσι κι αλλιώς πιο δυναμική και δραστήρια «Moneypenny» στο πλευρό του Ντάνιελ Κρεγκ «Τζέιμς Μποντ», αποκάλυψε ότι την πλησίασε ο Μπάρι Τζένκινς (ναι, ο οσκαρικός σκηνοθέτης του «Moonlight» και «Αν η Οδός Μπιλ Μπορούσε να Μιλήσει») και της πρότεινε να γυρίσουν μία ταινία με κεντρική ηρωίδα το θηλυκό side kick του 007.

«Μου είπε ότι έχει αυτή την ιδέα κι αυτή την επιθυμία εδώ και χρόνια» δήλωσε η Χάρις.

«Θέλει να κάνει μία bad-ass, kick-ass ταινία δράσης με πρωταγωνίστρια την Moneypenny. Και, φυσικά, συμφωνώ 100%. Εχουμε ήδη συναντηθεί με την Μπάρμπαρα Μπρόκολι, παραγωγό των Μποντ ταινιών, η οποία ακόμα δεν έχει απολύτως πεισθεί. Ομως, ποιος ξέρει, ίσως μια μέρα τα καταφέρουμε...»

Διαβάστε επίσης: Ms Bond, we have been expecting you: η Λασάνα Λιντς θα είναι η νέα πράκτορας 007

Moneypenny 607 1

Moneypenny 607 2

«Το σημαντικό είναι ότι βάλαμε την ιδέα και ξεκίνησε ο διάλογος. Οπότε εμείς θα συνεχίσουμε να το συζητάμε, και... ποιος ξέρει;»

Η Ναόμι Χάρις είναι η 6η ηθοποιός που έχει ερμηνεύσει το ρόλο και η πρώτη που τον προήγαγε σε κάτι περσσότερο από τη γραμματέα της (και παλιότερα «του») Μ. Επίσης για πρώτη φορά μαθαίνουμε ολόκληρο το όνομά της: Ιβ Μόνεϊπένι. Αν λοιπόν είδαμε την ηρωίδα να εξελίσσεται με την εποχή της σε κάτι περισσότερο από τη γυναίκα που ο Μποντ αντάλλαζε χαριτωμένες flirty ατάκες, τότε μπορούμε να τα περιμένουμε όλα.

Διαβάστε περισσότερα: