Buzz

Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει στο Λονδίνο για τα γυρίσματα του #Bond25

στα 10

Τα γυρίσματα του #Bond25 συνεχίζονται ακάθεκτα αυτή την φορά στο Λονδίνο.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει στο Λονδίνο για τα γυρίσματα του #Bond25

Πριν λίγες μέρες οι παραγωγοί μας έστειλαν ένα μικρό βίντεο από τα γυρίσματα του #Bond25 στη Τζαμάικα για να σπάσει επιτέλους αυτή η γκαντεμιά που φαίνεται πως περιτριγυρίζει την ταινία. Κάτι που άλλαξε σκηνοθέτη λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, κάτι που μόλις ξεκίνησαν ο Ντάνιελ Κρέγκ τραυματίστηκε κι αναγκάστηκαν να σταματήσουν για λίγο. Και αργότερα μια ελεγχόμενη έκρηξη προξένησε κι άλλους τραυματισμούς. Ο Ντάνι Μπόιλ μάλιστα βγήκε σε διάφορες συνεντεύξεις και χαρακτήρισε το σετ "τοξικό".

Διαβάστε ακόμα: Τα 5 πράγματα που μάθαμε για τον #BOND25

Τα γυρίσματα στην Καραϊβική μπορεί να τελείωσαν, αλλά ο σκηνοθέτης Κάρι Φουκουνάγκα και ο Ντάνιελ Κρεγκ επέστρεψαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του Μπόντ, στο Λονδίνο, για να συνεχίσουν. Και δεν έχασαν την ευκαιρία να αναρτήσουν νέες φωτογραφίες και βίντεο από αυτά, με τον Κρέγκ να ποζάρει σε μια δίπλα από την Αστον Μάρτιν και σε μια άλλη μαζί με τον Βασιλικό Ιππικό.

Το «Bond 25» θα αποτελεί το κύκνειο άσμα του Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ και μαζί του επιστρέφουν και οι Ρέιφ Φάινς, Λεά Σεντού, Ναόμι Χάρις, Μπεν Γουίσο, Ρόρι Κινίαρ και Τζέφρι Ράιτ, ενώ τα «νέα πρόσωπα» θα είναι οι Ντάλι Μπενσάλα, Μπίλι Μάγκνουσεν, Ανα ντε Αρμας, Ντέιβιντ Ντένζικ, Λασάνα Λιντς με τον Ράμι Μάλεκ να κάνει τον κακό της υπόθεσης. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Απριλίου 2020.

Διαβάστε ακόμα: