Buzz

Ο Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον είναι ο «Kraven the Hunter»

στα 10

Αλλη μια ταινία βασισμένη σε ένα κακό του Spider-Man ετοιμάζει το στούντιο της Sony και ήδη βρήκε τον πρωταγωνιστή της.

Ο Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον είναι ο «Kraven the Hunter»

O Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον δεν είναι άγνωστος στους υπερηρωικούς ρόλους. Εχει παίξει τον Kick-Ass στις δυο ταινίες του «Kick-Ass» και τον Πιέτρο Μάξιμοφ (aka Quicksilver) στο «Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron». Πρόσφατα μάλιστα τον είδαμε να πρωταγωνιστεί στο «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν. Και από ό,τι φαίνεται ο Τέιλορ-Τζόνσον μόλις βρήκε τον επόμενο υπερηρωικό του ρόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός θα παίξει τον ρόλο του Ρώσσου κυνηγού Σεργκέι Κράβινοφ, γνωστός ως ο κακός αντίπαλος του Spider-Man Κρέιβεν ο Κυνηγός, στην ταινία «Kraven the Hunter» για λογαριασμό της Sony. Η σκηνοθεσία θα είναι του Τζέι Σι Τσάντορ (της ταινίας «Τριπλό Σύνορο») ενώ το σενάριο θα το γράψει ο Ρίτσαρντ Γουένκ (του «The Equalizer»), με τον Γουένκ να αφήνει υπαινιγμούς σε μια συνέντευξή του πως ο Spider-Man θα κάνει την εμφάνισή του στην ταινία.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα μυστικά που κρύβει το τρέιλερ του «Eternals» της Κλόι Ζάο

kraven the hunter 607

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, η Sony ενθουσιάστηκε με τον Τέιλορ-Τζονσον με όσα είδε στην επερχόμενη ταινία του Ντέιβιντ Λιτς «Bullet Train», με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ, που του πρόσφερε τον ρόλο. Ομως πριν από αυτόν το στούντιο προσπάθησε να προσεγγίσει κάποιους μεγάλους ηθοποιούς για να παίξουν τον Κρέιβεν, όπως τους Μπραντ Πιτ, Κιάνου Ριβς, Ανταμ Ντράιβερ και Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον, οι οποίοι όμως δεν δέχτηκαν να το κάνουν.

Βέβαια από την άλλη βλέποντας την Sony να προσλαμβάνει έναν ηθοποιό ο οποίος έχει παίξει ήδη κάποιον ρόλο μέσα στο MCU, για να παίξει στις spin-off ταινίες της Marvel, δείχνει πως αυτά τα δυο κινηματογραφικά σύμπαντα δεν μοιάζουν να είναι τόσο συνδεδεμένα όσο πίστευαν κάποιοι.

Η ταινία «Kraven the Hunter» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2023. Για την ώρα περιμένουμε άλλους δυο κακούς του Spider-Man να κάνουν την κινηματογραφική τους εμφάνιση πριν από αυτό με τις ταινίες «Venom: Let There Be Carnage» στις 23 Σεπτεμβρίου και το «Morbius» στις 21 Ιανουαρίου 2022.