Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Το DC FanDome ήταν αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις με κάποια ίσως από τα πιο εντυπωσιακά τρέιλερ που είδαμε αυτή την εβδομάδα.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Batman»

Σκοτεινό, ατμοσφαιρικό, ένα τρέιλερ - σύσταση για την ταινία του Ματ Ριβς που έρχεται τον Οκτώβριο 2021. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Batman».


«Wonder Woman 1984»

Η Πάτι Τζένκινς φρεσκάρει το ενδιαφέρον μας για την ταινία της, με έμφαση στους «κακούς». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Wonder Woman 1984».


«Black Adam»

H DC μας έδωσε μια πρώτη μικρή γεύση από την ταινία με πρωταγωνιστή τον Ντουέιν Τζόνσον.


«Justice League: The Snyder Cut»

Eνα πρώτο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη νέα εκδοχή του Ζάκ Σνάιντερ για το «Justice League» το οποίο έκανε την πρεμιέρα του στο DC FanDome.


«The Suicide Squad 2»

Μια πρώτη ματιά από το σίκουελ σε σκηνοθεσία του Τζέιμς Γκαν.


«Μήλα»

Μια πρώτη γεύση για μια από τις πλέον αναμενόμενες ελληνικές ταινίες της χρονιάς σε σκηνοθεσία του του Χρήστου Νίκου, λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 77ο Φεστιβάλ Βενετίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Μήλα».


«Coronation»

Ο Αϊ Γουέι Γουέι, έκανε ένα ντοκιμαντέρ για τον Covid-19 στην Κίνα, εν μέσω της πανδημίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Coronation».


«His Dark Materials Season 2»

Η δεύτερη σεζόν της «Τριλογίας του Κόσμου» έρχεται το φθινόπωρο και θα ακολουθεί τα γεγονότα του δεύτερου βιβλίου, «Ο Αρχοντας των Δύο Κόσμων», και η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ θα έχει έναν μικρό ρόλο έκπληξη στην σειρά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «His Dark Materials Season 2».


«Ammonite»

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του «Η Χώρα του Θεού», μας δείχνει το πρώτο της, παθιασμένο τρέιλερ με πρωταγωνιστές τις Κέιτ Γουίνσλετ και η Σίρσα Ρόναν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Ammonite».


«New Order»

Η νέα ταινία του μεξικανού σκηνοθέτη του «Μετά τη Λουτσία» και του «Η Κόρη της Απρίλ», Μισέλ Φράνκο, συμμετέχει στο διαγωνιστικό του Φεστιβάλ Βενετίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «New Order».


«The Peasants»

Η Ντορότα Κομπιέλα, σκηνοθέτης του «Loving Vincent», μεταφέρει στο σινεμά το ομότιτλο, κλασικό μυθιστόρημα του Βλάντισλαβ Ρέιμοντ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Peasants».


«Let Him Go»

Ο Κέβιν Κόστνερ κι η Νταϊάν Λέιν ως παππούς - γιαγιά ντετέκτιβ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Let Him Go».


«The Queen’s Gambit»

H Ανια Τέιλορ-Τζόι πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Γουόλτερ Τέβις, ως μια παίχτρια με ιδιαίτερο ταλέντο στο σκάκι η οποία αποφασίζει να φτάσει στην κορυφή αυτού του ανδροκρατούμενου αθλήματος.


«Come Play»

Ενα παιδί με αυτισμό αποκτά ένα καινούργιο σατανικό φίλο ο οποίος βρίσκεται μέσα στο tablet του.


«Mean Girls Honest Trailer»

Ενα honest trailer το οποίο έχει να πει μόνο καλά λόγια για μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες των '00s.


«Enola Holmes»

Το πρώτο teaser της «Enola Holmes» είναι χάρμα και έρχεται στο Netflix το φθινόπωρο - σίγουρα για να μας φτιάξει το κέφι. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Enola Holmes».


«Raised by Wolves»

To sci-fi ντεμπούτο του Ρίντλεϊ Σκοτ στη μικρή οθόνη έρχεται με μια σειρά για το HBO Max, στην οποία δυο ανδροειδή μεγαλώνουν μια ομάδα παιδιών σε ένα μυστηριώδη πλανήτη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Raised by Wolves».


«The Comey Rule»

O Μπρένταν Γκλίσον πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη μίνι σειρά του Showtime η οποία θα παιχτεί σε δυο βραδιές από τις 27 Σεπτεμβρίου.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.