Buzz

Στοιχειώδες, αγαπητοί... Το πρώτο teaser της «Ενόλα Χολμς» είναι χάρμα

στα 10

Η ταινία έρχεται στο Netflix το φθινόπωρο - σίγουρα για να μας φτιάξει το κέφι.

Στοιχειώδες, αγαπητοί... Το πρώτο teaser της «Ενόλα Χολμς» είναι χάρμα

Δεν είναι πνευματική δημιουργία του Αρθουρ Κόναν Ντόιλ - μάλιστα, το Ιδρυμα που προστατεύει το έργο του έχει μηνύσει ήδη το Netflix. Είναι καρπός ενός άλλου συγγραφικού μυαλού, της Νάνσι Σπρίνγκερ που με τον τίτλο «The Enola Holmes Mysteries», έδωσε ύπαρξη, κίνητρο και... ντετεκτιβικές ικανότητες στην Ενόλα Χολμς, μικρή αδελφή του διάσημου Σέρλοκ και του πιο αφανούς αλλά τετραπέρατου Μάικροφτ.

Διαβάστε ακόμη: Το Ιδρυμα του Αρθουρ Κόναν Ντόιλ μηνύει το Netflix για την ταινία «Ενόλα Χολμς»

Η ταινία «Ενόλα Χολμς», παραγωγή του Netflix, έχει τον («Harry Potter») Τζακ Θορν στη σεναριακή διασκευή, τον («Fleabag») Χάρι Μπράντμπιρ στη σκηνοθεσία κι ένα ακαταμάχητο καστ. Την Ενόλα ενσαρκώνει η Μίλι Μπόμπι Μπράουν του «Stranger Things», ο Χένρι Κάβιλ αναλαμβάνει τον Σέρλοκ και ο Σαμ Κλάφλιν τον Μάικροφτ Χολμς, ενώ τη μητέρα Χολμς υποδύεται η Ελενα Μπόναμ-Κάρτερ.

Το πρώτο teaser της «Ενόλα Χολμς» κυκλοφόρησε μόλις κι είναι τρισχαριτωμένο. Στο ποστ στο twitter αναφέρεται, μάλιστα κι η ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας, φυσικά... αινιγματικά, μ' έναν αναγραμματισμό: alone loshme reeebtpms wnettyrhitd. Καταλάβαμε; Δείτε παρακάτω το teaser.