Buzz

Ο Κέβιν Κόστνερ κι η Νταϊάν Λέιν ως παππούς - γιαγιά ντετέκτιβ; Ναι, παρακαλούμε

στα 10

Το «Let Him Go» έρχεται στις 6 Νοεμβρίου - δείτε το πρώτο τρέιλερ.

Ο Κέβιν Κόστνερ κι η Νταϊάν Λέιν ως παππούς - γιαγιά ντετέκτιβ; Ναι, παρακαλούμε

Εχουν υπάρξει... υπερηρωικό κινηματογραφικό ζευγάρι, ως Μάρθα και Τζόναθαν Κεντ, γονείς, φυσικά, του Κλαρκ, στα «Man of Steel» και «Superman Vs Batman». Τώρα, η Νταϊάν Λέιν και ο Κέβιν Κόστνερ παίζουν ξανά μαζί σε ταινία, ως πρωταγωνιστές αυτή τη φορά.

Διαβάστε ακόμη: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο, Lady Gaga, Ανταμ Ντράιβερ, Τζάρεντ Λέτο θα φορέσουν Gucci για τον Ρίντλεϊ Σκοτ

let him go 607

Το φιλμ δεν είναι ρομάντζο ώριμης ηλικίας. Δεν είναι ούτε περιπετειώδης κομεντί με τους δυο τους σε αναζήτηση υπόπτων και στοιχείων, παρότι θα μας άρεσε πάρα πολύ κάτι τέτοιο, σε ταινία η σειρά! Είναι, όμως, έμια κοινωνική δραματική περιπέτεια, σε σκηνοθεσία του Τόμας Μπεζούκα που μας έχει συνηθίσει σε κομεντί τύπου «Family Stone». Στο «Let Him Go», ο Κέβιν Κόστεν είναι ο Τζορτζ, συνταξιούχος σερίφης στη Μοντάνα κι η Νταϊάν Λέιν η γυναίκα του, Μάργκαρετ.

let him go 607

Ο γιος τους πεθαίνει, αφήνοντας ορφανό ένα μικρό αγοράκι, τον εγγονό τους. Η μητέρα του μικρού τα φτιάχνει μ' έναν βίαιο άντρα κι εξαφανίζεται μαζί του και με τον μικρό. Ο Τζορτζ και η Μάργκαρετ αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το ράντσο τους και να ταξιδέψουν στη Ντακότα, να βρουν τη μητριάρχη της οικογένειας του ξενοφερμένου (η Λέσλι Μάνβιλ σ' έναν απρόσμενο ρόλο, όπου μοιάζει υπέροχη και θυμίζει την Γκρέις Ζαμπρίσκι) και να διεκδικήσουν τον εγγονό τους πίσω. Μας μυρίζει αυτοδικία, κλωτσάμε ελαφρώς στα διδακτικά «μην ξεκινάς ό,τι δεν μπορείς να τελειώσεις», «πάρε πίσω ό,τι είναι δικό σου», αλλά ο συνδυασμός Κόστνερ - Λέιν στην οθόνη είναι ακαταμάχητος. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ.