Buzz

Ο Γουίλεμ Νταφόε στο «Nosferatu» του Ρόμπερτ Εγκερς

of 10

Είναι η τρίτη φορά που οι δυο τους θα συνεργαστούν σε μια ταινία μαζί μετά τον «Φάρο» και τον «Ανθρωπο από τον Βορρά».

Ο Γουίλεμ Νταφόε στο «Nosferatu» του Ρόμπερτ Εγκερς

Φαίνεται πως η συνεργασία του σκηνοθέτη Ρόμπερτ Εγκερς με τον Γουίλεμ Νταφόε δεν πρόκειται να σταματήσει σύντομα. Μετά το «Φάρο» και τον «Ανθρωπο από τον Βορρά» οι δυο τους ετοιμάζονται να συνεργαστούν και μια τρίτη φορά στη νέα ταινία του Εγκερς «Nosferatu», σύμφωνα με το Deadline, η οποία ήδη βρίσκεται στα αρχικά στάδια παραγωγής.

Μέχρι στιγμής ο ρόλος του Νταφόε παραμένει άγνωστος, αλλά να σας θυμίσουμε πως ο ίδιος έπαιξε στην ταινία του 2000 με τίτλο «Shadow of the Vampire», η οποία επικεντρώνονταν στα γυρίσματα της γερμανικής ταινία του 1922 του Φρίντριχ Βίλχελμ Μουρνάου, με τον Νταφόε να παίζει τον ρόλο του ηθοποιού Μαξ Σρεκ, ο οποίος έπαιξε τον κεντρικό ρόλο του Κόμη Ορλοκ, κερδίζοντας μια υποψηφιότητα για Οσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρόμπερτ Εγκερς σκέφτεται να επαναπροσδιορίσει την στρατηγική του μετά τον «Ανθρωπο απ’τον Βορρά»

robert eggers

Στην ταινία επίσης θα πρωταγωνιστεί και ο Νίκολας Χουλτ, ο οποίος αντικατέστησε τον Χάρι Στάιλς που ήταν να παίξει αρχικά ένα από τους ανθρώπινους χαρακτήρες πριν αποφασίσει να αποχωρήσει από το πρότζεκτ.

Τέλος έχει ανακοινωθεί πως θα πρωταγωνιστεί και ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ, τον οποίο είχαμε απολαύσει ως Πένιγουαϊζ στις ταινίες «Αυτό» και ταινία τρόμου «Barbarian», στον ρόλο του βρικόλακα, και η Λίλι Ρόουζ-Ντεπ, την οποία έχουμε δει στην σειρά του HBO «Euphoria», θα παίξει τον ρόλο μιας νεαρής γυναίκας στην Γερμανία του 19ου αιώνα την οποία καταδιώκει ο βρικόλακας.

Το «Nosferatu» πρόκειται για το απόλυτο dream project του Εγκερς ο οποίος προσπαθεί να το κάνει πραγματικότητα εδώ και αρκετά χρόνια. Ο διευθυντής φωτογραφίας των τριών προηγούμενων ταινιών του Εγκερς, Τζάριν Μπλασκ, θα συνεργαστεί και πάλι μαζί του και πως έχει μετακομίσει ήδη στην Πράγα μαζί με την οικογένειά του για να αναλάβει τα καθήκοντά του, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της. Αναμένουμε όμως σύντομα περισσότερες πληροφορίες.