Buzz

Ο «Πόλεμος των Ρόουζ» έρχεται ξανά στη μεγάλη οθόνη

of 10

Μια από τις πιο αγαπημένες μαύρες κωμωδίες των 80s αποκτά το remake της με πρωταγωνιστές τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Ολίβια Κόλμαν.

Ο «Πόλεμος των Ρόουζ» έρχεται ξανά στη μεγάλη οθόνη

Ο «Πόλεμος των Ρόουζ» επιστρέφει και πάλι στη μεγάλη οθόνη, αυτή την φορά με πρωταγωνιστές τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Ολίβια Κόλμαν. Το σενάριο, το οποίο βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Γουόρεν Αντλερ, το οποίο κυκλοφόρησε το 1981, θα το γράψει ο υποψήφιος για Οσκαρ Τόνι ΜακΝαμάρα, εδώ στη δεύτερη συνεργασία του με την Κόλμαν μετά από την «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου.

Η σκηνοθεσία θα είναι του Τζέι Ρόουτς, του σκηνοθέτη της «Βόμβας», η ταινία η οποία χάρισε από μια υποψηφιότητα για Οσκαρ στις Σαρλίζ Θερόν και Μάργκο Ρόμπι. Η Searchlight Pictures θα αναλάβει την παραγωγή και σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη «η ζωή φαίνεται εύκολη για το τέλειο ζευγάρι Θίο και την Αϊβι: επιτυχημένες καριέρες, υπέροχα παιδιά, μια αξιοζήλευτη σεξουαλική ζωή. Όμως, κάτω από την πρόσοψη της τέλειας οικογένειας υπάρχει ένα κουτί ανταγωνισμού και δυσαρέσκειας που φουντώνει όταν τα επαγγελματικά όνειρα του Θίο καταρρέουν».

Διαβάστε ακόμα: «Η Νύχτα του Κυνηγού» αποκτά κι αυτή το δικό της κινηματογραφικό remake

The War of the Roses

Δεν είναι η πρώτη φορά που το βιβλίο του Αντλερ έγινε ταινία. Το 1989 μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη σε σκηνοθεσία του Ντάνι Ντε Βίτο με πρωταγωνιστές τους Μάικλ Ντάγκλας και Κάθλιν Τέρνερ. Σε σενάριο του Μάικλ Λίσον η ταινία αυτή ήταν η δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα του Ντε Βίτο μετά το «Πέτα τη Μαμά Από το Τρένο», κερδίζοντας 160 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και υποψηφιότητες για BAFTA και για Χρυσή Σφαίρα.