Buzz

Ο Αρμι Χάμερ θεωρεί την εμπειρία που έζησε τα τελευταία χρόνια ως «απελευθερωτική»

of 10

Μιλώντας στο podcast «Club Random» o ηθοποιός αναφέρθηκε για το όσα έξησε τα τελευταία χρόνια και το πόσο τον επηρέασαν όλα αυτά στη ζωή του.

Ο Αρμι Χάμερ θεωρεί την εμπειρία που έζησε τα τελευταία χρόνια ως «απελευθερωτική»

Εχουν περάσει πάνω από τρία χρόνια όταν ο Αρμι Χάμερ κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση και κανιβαλισμό με αποτέλεσμα τον ίδιο να χάνει τη μία δουλειά πίσω από την άλλη, μέχρι που στο τέλος το Χόλιγουντ κράτησε τις αποστάσεις του μακριά από τον ηθοποιό. Τώρα ο ίδιος έχει πάρει σβάρνα τα όποια podcasts για να μιλήσει για τους ισχυρισμούς που εκτροχίασαν την καριέρα του στο Χόλιγουντ λέγοντας πως πέραν του ότι είναι «ευγνώμων» νιώθε πως όλα όσα πέρασε τα τελευταία τρία χρόνια ήταν μια «απελευθερωτική» εμπειρία.

Μιλώντας στον Μπιλ Μάχερ και στο podcast του «Club Random» ο Χάμερ είπε πως ήταν ευγνώμων για το αποτέλεσμα γιατί «αν δεν είχε γίνει τίποτα από όλα αυτά… η ζωή μου θα είχε συνεχίσει να πηγαίνει ακριβώς όπως ήταν. Και ξέρω ότι αυτό θα οδηγούσε τελικά μόνο σε ένα μέρος, και αυτό είναι ο θάνατος».

Οταν ρωτήθηκε αν έβλεπε τους ισχυρισμούς, πολλοί από τους οποίους αναφέρθηκαν λεπτομερώς στο ντοκιμαντέρ του 2022 του Discovery+ «House of Hammer», ως «ευλογία», ο Χάμερ είπε, «1.000.000%. Ναι. Εζησα έναν θάνατο του εγώ, έναν θάνατο καριέρας, έναν οικονομικό θάνατο, όλα αυτά τα πράγματα... Πρέπει να πεθάνεις. Και μόλις πεθάνεις, μπορείς να ξαναγεννηθείς».

Διαβάστε ακόμα: Ο Αρμι Χάμερ νιώθει «ευγνώμων» για όλα όσα πέρασε τα τελευταία τρία χρόνια

armie hammer

Και συνέχισε λέγοντας «απάτησα τη γυναίκα μου. Χρησιμοποίησα ανθρώπους για να νιώσω καλύτερα. Ημουν σκληρός και αδιάφορος με τους ανθρώπους και τα συναισθήματά τους και την ευημερία τους. … Και αυτή είναι άθλια συμπεριφορά. Υπάρχουν πράγματα στη συμπεριφορά μου για τα οποία πρέπει να λογοδοτήσω, σωστά; Γιατί αυτό είναι ζωτικής σημασίας για μένα, μαθαίνω και μεγαλώνω από αυτό».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Χάμερ συζήτησε για την εμφάνιση φωτογραφιών του ηθοποιού στο διαδίκτυο ότι εργάζονταν ως ρεσεψιονίστ στο θέρετρο του ξενοδοχείου Morritt’s Resort στους νήσους Κέιμαν. «Το λάτρεψα... Ηταν τόσο διασκεδαστικό», είπε ο Χάμερ. Ο Μάχερ είπε ότι αφού είδε τις φωτογραφίες του Χάμερ να δουλεύει σε ένα ξενοδοχείο, σκέφτηκε, «αυτό ο τύπος έχει αρχίδι@», με τον Χάμερ να του απαντά «λες την λάθος λέξη - είναι “λογαριασμοί”. Εχω δύο παιδιά».

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Αρμι Χάμερ στον Μπιλ Μάχερ παρακάτω.