Buzz

Βρήκε δουλειά ο Αρμι Χάμερ ως ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχείο;

στα 10

Ενα φυλλάδιο άρχισε τις τελευταίες μέρες να κάνει την εμφανίση του στο twitter δείχνοντας τον Αρμι Χάμερ να έχει ακολουθήσει μια διαφορετική καριέρα. Αλλά, τελικά, τι πραγματικά ισχύει;

Βρήκε δουλειά ο Αρμι Χάμερ ως ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχείο;

Στα πιο περίεργα νέα της ημέρας, τις τελευταίες μέρες άρχισε να περιφέρεται στο twitter ένα φυλλάδιο που έδειχνε τον Αρμι Χάμερ, ο οποίος παράτησε το Χόλιγουντ μετά και τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση που ασκήθηκαν εις βάρος του, να έχει βρει δουλειά ως ρεσεψιονίστ σε ένα ξενοδοχείο.

Το συγκεκριμένο φυλλάδιο του ξενοδοχείου Morritt’s Resort στους νήσους Κέιμαν, το οποίο ανέβασε μάλιστα στο twitter της και η παραγωγός της σειράς του Showtime «Desus & Mero» Μούνα Μάιρ, το οποίο αργότερα σβήστηκε, δείχνει μια φωτογραφία του Χάμερ γράφοντας από κάτω «είμαι ο προσωπικός σας ρεσεψιονίστ και είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να έχετε τις καλύτερες διακοπές» ενώ διαθέτει και εκπτωτικά κουπόνια από την ρεσεψιόν, προσθέτοντας ότι το Χάμερ μπορεί να οδηγήσει τους επισκέπτες σε σημεία για «κολύμπι με άγριες χελώνες», αλλά και να πάνε για κολύμβηση με αναπνευστήρα και καταδύσεις και «λογικές τιμές για και ταξίδια για ψάρεμα».

Διαβάστε ακόμα: Ο Αρμι Χάμερ, η πρώην γυναίκα του, ο Τίμοθι Σαλαμέ και ο κανιβαλισμός

armie hammer

armie hammer

Παρόλα αυτά όσοι πάνε εκεί μόνο και μόνο για να έχουν τον Χάμερ ως προσωπικό τους ρεσεψιονίστ θα απογοητευτούν μιας και κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αυτό αναφέρει το Variety το οποίο, μιλώντας με τον δικηγόρο του Χάμερ, αποκάλυψε πως πρόκειται για μια καλοστημένη φάρσα. Ο Χάμερ, ο οποίος από μικρός επισκέπτονταν τακτικά τα Κέιμαν και ζει εκεί καθ 'όλη τη διάρκεια της πανδημίας, είναι επισκέπτης του ξενοδοχείου, αλλά όχι υπάλληλος. Είναι φίλος με κάποιους από το προσωπικό του ξενοδοχείου και παίζει γκολφ μαζί τους, είπε ένας υπάλληλος μιλώντας στο Variety, εξηγώντας ότι κάποιος από το προσωπικό που παίζει γκολφ με τον Χάμερ έφτιαξε το φυλλάδιο και το έστειλε σε μερικά δωμάτια στο θέρετρο, ως φάρσα για να δουν τι είδους προσοχή μπορεί να τραβήξει.

Και φαίνεται πως το δόλωμα έπιασε. Ο υπάλληλος, ο οποίος εργάζεται στο ξενοδοχείο για περισσότερα από 12 χρόνια, είπε στο Variety ότι δεν έχει λάβει ποτέ αυτό το επίπεδο εισερχόμενων κλήσεων και ότι θα μπορούσε «μόνο να ονειρεύεται αυτό το είδος δημοσιότητας».