Η Ζουντίτ είναι μια χαρωπή σεξομανής: της αρέσει να γεύεται τη ζωή, είναι άστατη αλλά και περιπετειώδης, εξαιρετικά χαριτωμένη και πρόθυμη για την κάθε επόμενη εμπειρία. Ο Λαμπέρ είναι ένας σεξομανής σε απόγνωση, ο οποίος προσπαθεί ν' αποτοξινωθεί από τον εθισμό του ώστε, έπειτα, να κάνει μια σοβαρή, μακροχρόνια σχέση. Οταν η Ζουντίτ ξεκινήσει να δουλεύει ως βοηθός του ψυχαναλυτή ζευγαριών Λαμπέρ, η σύγκρουση επιθυμιών θα είναι μοιραία: εκείνη θέλει, εκείνος δεν θέλει, ενώ είναι προφανές ότι οι δυο τους είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.

Η Τονί Μαρσάλ, του «Vénus beauté» μεταξύ άλλων πετυχημένων κομεντί και ανάλαφρων δραμάτων, μοιάζει να στήνει μ' αυτήν της την ερωτική κωμωδία ένα κολάζ απ' όποια ιδέα της έχει περάσει ποτέ από το μυαλό: σύγχρονα ζευγάρια που έχουν χάσει το δρόμο, το κυνήγι του εφήμερου σεξ, η σκιά ενός μπαμπά τρανς που ευθύνεται για ένα σωρό ψυχαναλυτικά, μια μαμά που προσπαθεί να δραστηριοποιηθεί σε matching sites, αντιζηλίες μεταξύ κολλητών, Βαλκάνιες πόρνες, μια σκηνή ονείρου με ανθρωπομεγέθη ζώα μέσα σ' ένα μπαρ, μια σκηνή απ' αυτές που η όμορφη ηρωίδα τρέχει στους παρισινούς δρόμους με τακούνια, ένα φινάλε που ξεπερνά κάθε όριο λογικής.

Χρησιμοποιώντας διάφορα ευρήματα που την κάνουν να μοιάζει «μοντέρνα», η κωμωδία παραμένει ένα βαθιά συντηρητικό μεταλλαγμένο ρομάντζο του '60 που κι αυτή η Ντόρις Ντέι θ' αρνούνταν πεισματικά να παίξει. Τι απομένει; Ο Πατρίκ Μπρουέλ για τους φαν του Πατρίκ Μπρουέλ και η Σοφί Μαρσό που, στα 49 της πια, παραμένει μια από τις πιο σέξι, παιχνιδιάρες και μαγνητικές παρουσίες στην οθόνη.