Ενας άντρας προσπαθεί να ικανοποιήσει τη γυναίκα του παίζοντας το ρόλο του βιαστή της. Κάποιος άλλος καταφέρνει να επιβληθεί στην dominatrix γυναίκα του μόνο όταν αυτή κοιμάται. Μια γυναίκα ερεθίζεται όταν βλέπει τον άντρα της να κλαίει. Ενα ζευγάρι δοκιμάζει role-playing που ξεφεύγει από τα όρια. Μία τηλεφωνήτρια μπλέκει σε μία πορνοφαντασίωση που καταλήγει στην πιο τρυφερή ιστορία όλων. Πέντε διαφορετικές βινιέτες μίας σπονδυλωτής ταινίας που διαδραματίζεται στο σύγχρονο Σίδνεϊ αποκαλύπτουν πολλά παραπάνω από σεξουαλικές φαντασιώσεις και φετίχ: όπως όλα στο τέλος ενώνονται, έτσι και το σεξ μάς ενώνει.

Ο Αυστραλός ηθοποιός Τζος Λόσον γράφει και σκηνοθετεί για πρώτη φορά μία μαύρη κωμωδία που καταλήγει σε παραβολή της τρωτής ανθρώπινης φύσης. Η καρδιά επιθυμεί αυτό που επιθυμεί και το ίδιο και η σάρκα - όλα τα υπόλοιπα αποτελούν βιτρίνα για τις οικογένειές μας, τις παρέες μας και τις καλοβαλμένες γειτονιές των προαστιακών συνοικιών μας.

Ο τίτλος της ταινίας αναφέρεται στο «la petite mort», τον ευφημισμό που χρησιμοποιούν οι Γάλλοι για να περιγράψουν τον σεξουαλικό οργασμό. Ομως ο Λόσον, χωρίς να αποστρέφει πουριτανικά το βλέμμα από το κυρίως θέμα του, δημιουργεί ένα πανέξυπνο και κατάμαυρα αστείο σύμπαν που καυτηριάζει πολλά περισσότερα από τα σαρκικά μας ερεθίσματα.

Πολυεπίπεδη, διασκεδαστική κομεντί - ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε αυτές τις μέρες.