Η Ελα Μπέλα και ο Χένρι είναι κολλητοί από παιδιά. Μεγάλωσαν στην μικρή κοινότητα των Ηλιόσπιτων, όπου όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και οι γονείς είναι γείτονες και φίλοι. Οταν οι μεγάλοι κατασκευάζουν ένα τσίρκο για τα παιδιά, η Ελα Μπέλα προτείνει στο Χένρι να συμμετέχουν με ένα μαγικό νούμερο: θα τον εξαφανίσει («άμπρακατάμπρα Μπίνγκο!») μπροστά στα μάτια των κατοίκων των Ηλιόσπιτων και θα τον εμφανίσει ξανά! Ο Χένρι ενθουσιάζεται και ξεκινούν να κατασκευάζουν τα κοστούμια και το σκηνικό τους, όταν ένα άγνωστο αυτοκίνητο μπαίνει στην μικρή τους πόλη, σταματάει και αποβιβάζει τον Τζόνι.

Ενα αγοράκι από την πρωτεύουσα, πλούσιο και μοντέρνο που με τα δώρα και τα gadget του ενθουσιάζει τον Χένρι και τον παρασύρει σε μεταξύ τους παιχνίδια. Η Ελα Μπέλα μένει πίσω και ζηλεύει την νέα φιλία του κολλητού της. Τσακώνονται και καταφέρνει να κάνει το μαγικό της νούμερο πραγματικότητα: ο Χένρι εξαφανίζεται. Εκεί ξεκινά μία περιπέτεια αυτογνωσίας και ένα μάθημα στα παιδιά για να ανοίξουν την αγκαλιά τους και να μεγαλώσουν τον κύκλο και τις φιλίες τους.

Βασισμένο σε δημοφιλή νορβηγική σειρά, το τρισδιάστατο animation απευθύνεται ξεκάθαρα σε προσχολικές ηλικίες, με βατά μηνύματα και αφελή σεναριακή αποτύπωσή τους. Αρτιο στην κατασκευή του, καλοπροαίρετο, αλλά απλοϊκό. Μία μικρή πινελιά ευρηματικότητας και πηγαίου χιούμορ αποτελεί ο ταύρος στα όρια της πόλης. Αλλά αυτό σας το αφήνουμε να το ανακαλύψετε.