Buzz

24 ώρες στο ασανσέρ με τον Σάια ΛαΜπεφ

στα 10

Εχοντας προ πολλού αφιερώσει το ταλέντο του στην performance art, ο Σάια ΛαΜπεφ κλείστηκε για 24 ώρες μέσα σε ένα ασανσέρ στην Οξφόρδη.

24 ώρες στο ασανσέρ με τον Σάια ΛαΜπεφ

Η τελευταία συμβολή του Σάια ΛαΜπεφ στην πολύπαθη σύγχρονη τέχνη ήταν το πρότζεκτ με τον τίτλο «Elevate», το οποίο απαιτούσε από το νεαρό ηθοποιό να παραμείνει κλεισμένος για 24 ώρες μέσα σε ένα ασανσέρ στην Οξφόρδη, εγκαταλείποντάς το μόνο για να πάει... τουαλέτα.

Ο ΛαΜπεφ έδωσε την ακριβή διεύθυνση του ασανσέρ μέσα από το λογαριασμό του στο twitter προκειμένου να «προκαλέσει» συναντήσεις με αγνώστους οι οποίες απέφεραν - σύμφωνα περισσότερο με φήμες και με όσα υποστηρίζει ο ίδιος, έναν τύπο που ζήτησε από τον ηθοποιό να τον χαστουκίσει για να ολοκληρώσει ένα άλλο art project, έναν τύπο που έβγαλε το πέος του μπροστά στον ΛαΜπεφ και μια παρέα που παρήγγειλε πίτσες για όλους όσους ήταν μέσα στο ασανσέρ.

Διαβάστε ακόμη: Σάια ΛαΜπεφ... τι φάση;

Shia LaBeouf Elevate 607

Μετά το πέρας του 24ώρου, ο Σάια ΛαΜπεφ, μαζί με τους συνεργάτες του καλλιτέχνες Νάστια Σέιντ Ρόνκο και Λουκ Τέρνερ, μίλησαν στο Oxford Union για το «Elevate», αλλά και τη σημασία εγχειρημάτων σαν κι αυτό.

Αναμένουμε τη νέα φαεινή ιδέα του 29χρονου ΛαΜπεφ, ο οποίος μάλλον έχει ξεχάσει πως ο μοναδικός λόγος για να ασχολείται κάποιος μαζί του είναι ότι παραμένει ένας πολύ καλός ηθοποιός.

Δείτε εδώ τεσσερις ώρες από τις 24 που ο Σάια ΛαΜπεφ ήταν κλεισμένος στο ασανσέρ:


Δείτε εδώ την ομάδα του πρότζεκτ «Elevate» να μιλάει για την εμπειρία της:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: