Buzz

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη, 20 Ιουλίου

στα 10

Σημειώστε από τώρα ποιες ταινίες θα βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη και κάντε πρόγραμμα!

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη, 20 Ιουλίου

Επτά νέες ταινίες κι επανεκδόσεις στις αίθουσες: εκεί όπου η Barbie συναντά τον Αντονιόνι, ο Τζόνι Ντεπ τη Ζαν Ντιμπαρί κι οι αδελφοί Κοέν τη Λορ Καλαμί και το γαλλικό πολισιέ. Διαβάστε, δείτε, επιλέξτε και δροσιστείτε στα σινεμά.

Κλικάρετε στον κάθε τίτλο για περισσότερα.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας!

l'origine du mal η ρίζα του κακού

«Η Ρίζα του Κακού» («L'origine du mal») του Σεμπαστιέν Μαρνιέ

Σε μια πολυτελή παραθαλάσσια βίλα, μια νεαρή γυναίκα με σοβαρά οικονομικά προβλήματα, επιδιώκει να επανασυνδεθεί με τον πατέρα της και βρίσκει μια παράξενη οικογένεια: έναν άγνωστο και πολύ πλούσιο γονιό, την ιδιόρρυθμη σύζυγό του, τη φιλόδοξη επιχειρηματία κόρη του, μια επαναστατημένη έφηβη και μια απειλητική υπηρέτρια. Κάποιος λέει ψέματα. Γιατί; Το μυστήριο καλύπτει τα πάντα και το κακό εξαπλώνεται...

Γαλλικό θρίλερ απανωτών ανατροπών, με συμμετοχή στο Φεστιβάλ Βενετίας, από τον σκηνοθέτη του «Το Τελευταίο Μάθημα», με πρωταγωνιστές τα πολλά πρόσωπα της Λορ Καλαμί.

barbie

«Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ

Μια Barbie εκδιώκεται από την Barbieland επειδή δεν είναι αρκετά τέλεια και ξεκινά μια περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο.

Η ροζ ταινία. Το πιο πολυαναμενόμενο blockbuster του καλοκαιριού έρχεται με αυτοκίνητο, πισίνα κι όλη τη... σκεπτόμενη λάμψη της ανατροπής ενός classic. Μάργκο Ρόμπι, Ράιαν Γκόσλινγκ κι ό,τι πιο ανάλαφρο προσφέρει η εποχή.

jeanne du barry

«Ζαν ντι Μπαρί, η Ερωμένη του Βασιλιά» («Jeanne du Barry») της Μαϊγουέν

Η Ζαν Βομπερνιέ, μια χαμηλής κοινωνικής στάθμης γυναίκα, αποφασισμένη ν' ανέβει ψηλά, χρησιμοποιεί τη γοητεία της για να ξεφύγει από τη φτώχια. Ο εραστής της, ο Κόμης ντι Μπαρί, ο οποίος έχει πλουτίσει κυρίως χάρη στις κατ' ανάθεση ερωτικές περιπέτειες της Ζαν, θέλει να την παρουσιάσει στον Βασιλιά και σκηνοθετεί μια συνάντηση με τη βοήθεια του Δούκα ντε Ρισελιέ. Η γνωριμία ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες του: για τον Λουδοβίκο τον 15ο και τη Ζαν, είναι έρωτας κεραυνοβόλος. Δίπλα στην κουρτιζάνα, ο βασιλιάς ξαναθυμάται την όρεξή του για ζωή: τόσο που δεν μπορεί, πια, να ζήσει χωρίς εκείνη και την ονοματίζει ευνοούμενή του. Το σκάνδαλο ξεσπά. Κανείς δεν θέλει ένα κορίτσι του δρόμου στην Αυλή.

Η νέα ταινία τής Μαϊγουέν («Polisse», «Ο Βασιλιάς μου»), με αμφιλεγόμενο συμπρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ, που άνοιξε το 76ο Φεστιβάλ Καννών.

cobweb

«Ακου τη Μαμά» («Cobweb») του Σάμιουελ Μπόουντιν

Ο οκτάχρονος Πίτερ κατατρέχεται από ένα αδιάκοπο ταπ, ταπ που μοιάζει να έρχεται μέσα από τον τοίχο του υπνοδωματίου του, ένα χτύπημα που οι γονείς του επιμένουν ότι υπάρχει μόνο στη φαντασία του. Καθώς ο φόβος του Πίτερ εντείνεται, πιστεύει ότι οι γονείς του ίσως κρύβουν ένα τρομακτικό, επικίνδυνο μυστικό και παύει να τους εμπιστεύεται. Και για ένα παιδί, τι μπορεί να είναι πιο τρομακτικό απ' αυτό;

Ταινία... οικογενειακού τρόμου, από τους παραγωγούς του «Το Αυτό» και τον Σεθ Ρόγκεν.

blood simple

«Blood Simple» των Τζόελ και Ιθαν Κόεν

Ενας ιδιοκτήτης μπαρ στο Τέξας, ο Μάρτι, ο οποίος υποψιάζεται ότι η σύζυγός του, η Αμπι, τον απατά με τον Ρέι, έναν από τους υπαλλήλους του, προσλαμβάνει έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ για να σκοτώσει και τους δύο. Τα πράγματα όμως γρήγορα ξεφεύγουν από τον έλεγχο, καθώς αυτός έχει κάτι διαφορετικό στον νου του...

Νεο-νουάρ και μαύρη κωμωδία μαζί, η πρώτη ταινία των αδελφών Κόεν που, σχεδόν σαράντα χρόνια μετά τη δημιουργία της, δεν έχει χάσει ίχνος από τη σαγήνη και την πρωτοτυπία της.

l'avventura η περιπέτεια

«Η Περιπέτεια» («L'Avventura») του Μικελάντζελο Αντονιόνι

Στη διάρκεια μιας εκδρομής με σκάφος στη Μεσόγειο, μια νέα γυναίκα εξαφανίζεται. Στη διάρκεια τής έρευνας, ο εραστής της κι η καλύτερή της φίλη νιώθουν να φουντώνει η μεταξύ τους ερωτική έλξη.

Η εμβληματική ταινία του Αντονιόνι, μια από εκείνες που διαμόρφωσαν την Ιστορία του κινηματογράφου, σε επανέκδοση με ψηφιακά αποκατεστημένες κόπιες.

his girl friday

«Ξαναπαντρεύομαι τη Γυναίκα Μου» («His Girl Friday») του Χάουαρντ Χοκς

H ρεπόρτερ Χίλντι Τζόνσον, πρόσφατα διαζευγμένη από τον εκδότη της Γουόλτερ Μπερνς, του ανακοινώνει ότι εγκαταλείπει τη θέση της στην εφημερίδα, καθώς ετοιμάζεται να παντρευτεί έναν φιλήσυχο ασφαλιστή και να αποσυρθεί από τη δημοσιογραφία. Ο Γουόλτερ της αναθέτει μία τελευταία υπόθεση, ελπίζοντας ότι θα εμποδίσει αυτό το γάμο και θα την πείσει να δοκιμάσουν ξανά μαζί. Πράγματι αυτή η τελευταία δουλειά πείθει τη Χίλντι – ότι πρώτα και πάνω από όλα είναι γεννημένη δημοσιογράφος, όχι σύζυγος.

H κλασική κωμωδία του Χάουαρντ Χοκς, βασισμένη στο διάσημο θεατρικό έργο των Μπεν Χεκτ και Τσαρλς ΜακΑρθουρ, «Η Πρώτη Σελίδα».

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας!