Buzz

Ο Κουέντιν Ταραντίνο και ο Ντέιβιντ Φίντσερ βρήκαν τον Τσάρλς Μάνσον τους (στο πρόσωπο του ίδιου ηθοποιού!)

στα 10

Ο Αυστραλός ηθοποιός Ντέιμον Χέριμαν θα υποδυθεί τον Μάνσον τόσο στο «Once Upon a Time in Hollywood» του Ταραντίνο όσο και στη δεύτερη σεζόν του «Mindhunter» του Φίντσερ.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο και ο Ντέιβιντ Φίντσερ βρήκαν τον Τσάρλς Μάνσον τους (στο πρόσωπο του ίδιου ηθοποιού!)

Αυτό είναι ίσως το πιο εξωφρενικό (με την καλή έννοια) κάστινγκ που ακούσαμε τελευταία!

Συμπληρώνοντας την εντυπωσιακή συγκέντρωση αστέρων που αποτελούν το καστ της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο, «Once Upon a Time in Hollywood», ανακοινώθηκε πρόσφατα και ο ηθοποιός που θα καλύψει έναν από πιο σημαντικούς ρόλους του φιλμ: εκείνον του Τσαρλς Μάνσον. Αν και το πιθανότερο είναι ότι δεν πρόκειται για πρωταγωνιστικό ρόλο, σίγουρα είναι κομβικής σημασίας, καθώς το φιλμ περιστρέφεται γύρω από τον αντίκτυπο των δολοφονιών της συμμορίας του Μάνσον στους ήρωες του φιλμ, και περιλαμβάνει αρκετούς από τους αληθινούς πρωταγωνιστές της διαβόητης υπόθεσης, ανάμεσά τους την Σάρον Τέιτ (Μάργκο Ρόμπι) και τον Ρομάν Πολάνσκι (Ραφάλ Ζαβιερούκα).

Διαβάστε ακόμη: To «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο βρήκε τον Ρομάν Πολάνσκι του

J. Edgar 607 Ο Ντέιμον Χέριμαν στο «J. Edgar» του Κλιντ Ιστγουντ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Ταραντίνο επέλεξε για το ρόλο του διαβολικού Μάνσον τον Αυστραλό ηθοποιό Ντέιμον Χέριμαν, γνωστό περισσότερο από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό «Justified», ενώ πρωταγωνιστεί επίσης και στο «The Nightingale» της Τζένιφερ Κεντ («The Babadook»), που διαγωνίζεται στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Ομως η είδηση δεν σταματά εδώ: το ενδιαφέρον είναι ότι ο Ταραντίνο δεν είναι ο μόνος που επέλεξε τον Χέριμαν για τον ρόλο του Μάνσον – δεν είναι καν ο πρώτος!

Justified 607 Ο Ντέιμον Χέριμαν στο «Justified»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντέιβιντ Φίντσερ είχε ήδη επιλέξει τον Χέριμαν για να υποδυθεί τον Τσαρλς Μάνσον στον δεύτερο κύκλο του τηλεοπτικού «Mindhunter» και μάλιστα έχει ήδη γυρίσει τις σκηνές του, στις αρχές του περασμένου Ιουλίου. Στην εξαιρετική σειρά του Netflix, ο Χέριμαν θα ερμηνεύσει τον Μάνσον σε μεγαλύτερη ηλικία, στις αρχές της δεκαετίας του ’80, όταν βρισκόταν πλέον στη φυλακή. Το φιλμ του Ταραντίνο, από την άλλη, εκτυλίσσεται στα τέλη της δεκαετίας του ’60.

Σίγουρα είναι περίεργο να βλέπει κανείς τον ίδιο ηθοποιό να ερμηνεύει τον ίδιο ρόλο σε δύο ολότελα ασύνδετα μεταξύ τους πρότζεκτ, αναμφίβολα όμως θα έχει ενδιαφέρον να συγκρίνει κανείς τις δύο ερμηνείες του ηθοποιού όταν τόσο το «Once Upon a Time in Hollywood» όσο και το «Mindhunter» κυκλοφορήσουν μέσα στο 2019.

Διαβάστε ακόμη