Buzz

Και ο Μπραντ Πιτ στην νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο

στα 10

Eννιά χρόνια μετά τους «Inglourious Basterds», ο Μπραντ Πιτ θα ξανασυνεργαστεί με τον Ταραντίνο στη νέα του ταινία «Once Upon a Time in Hollywood», με συμπρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Και ο Μπραντ Πιτ στην νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο

Με την 9η ταινία της καριέρας του, ο Κουέντιν Ταραντίνο επιστρέφει στο διαβόητο για το Λος Αντζελες καλοκαίρι του 1969. Ενα καλοκαίρι που θα στοιχειώσουν οι κατά συρροή δολοφονίες της «Οικογένειας» του Τσαρλς Μάνσον - αποχαιρετώντας για πάντα την αθωότητα των χίπικων 60ς. Ο Ταραντίνο έχει πει επανειλημμένα ότι η ταινία, που θα φέρει τον τίτλο «Once Upon a Time in Hollywood», δεν έχει να κάνει με τους φόνους - αυτούς καθαυτούς.

«Η ταινία δεν είναι για τον Τσαρλς Μάνσον, είναι για το 1969» υποστηρίζει ο Ταραντίνο, που μετά τις ανεπανόρθωτες συνέπειες του σκανδάλου Γουάινστιν έπρεπε για πρώτη φορά στην καριέρα του να αναζητήσει νέο παραγωγό - έβγαλε λοιπόν το πρότζεκτ στην ελεύθερη αγορά και είδε τα στούντιο να σφάζονται στην ποδιά του. [Τελικά, τον κέρδισε η Sony.]

Tarantino shooting 607

Διαβάστε ακόμα: Ο Κουέντιν Ταραντίνο βρήκε το θέμα της επόμενης ταινίας του: τις δολοφονίες της «Οικογένειας Μάνσον»

Σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει το σενάριο (ο ίδιος ο Κουέντιν δεν επιβεβαιώνει τίποτα ακόμα), η πλοκή του «Once Upon a Time in Hollywood» εκτυλίσσεται στο Λος Αντζελες το 1969 κι ακολουθεί τον κεντρικό ήρωα, Ρικ Ντάλντον, που είναι ανερχόμενος ηθοποιός. Μετά από μία επιτυχημένη εμφάνισή του σε γουέστερν τηλεοπτική σειρά, προσπαθεί να κάνει πραγματικότητα και το όνειρό του: μια καριέρα στο σινεμά. Την ίδια φιλοδοξία όμως έχει κι ο Κλιφ Μπουθ, ο κολλητός του φίλος, κι κασκαντέρ που τον ντουμπλάρει στις επικίνδυνες σκηνές τους. Οσο οι δυο τους παλεύουν στο δρόμο προς το λαμπερό Χόλιγουντ, η ειδησιογραφία των φρικιαστικών δολοφονιών της Σάρον Τέιτ και τεσσάρων φίλων της από τους οπαδούς του Τσαρλς Μάνσον ρίχνει την επικίνδυνη σκιά της στο φόντο αυτού του καλοκαιριού. Ειδικά ο Ρικ δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος: μένει στο διπλανό σπίτι.

Διαβάστε επίσης: Ο Ρομάν Πολάνσκι θα είναι ένας από τους ήρωες στη νέα ταινία του Ταραντίνο

Tarantino Di Caprio 607

Πριν από λίγες εβδομάδες μάθαμε ότι τον ρόλο του Ρικ Ντάλντον κέρδισε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο [κι αυτός στη δεύτερη συνεργασία του με τον Ταραντίνο, μετά το «Django, Unchained».)

Σήμερα, πληροφορούμαστε ότι ο Ταραντίνο έκλεισε και τον Μπραντ Πιτ για το ρόλο του Κλιφ Μπουθ, σχηματίζοντας ένα ονειρεμένο πρωταγωνιστικό δίδυμο.

«Δουλεύω πάνω στο σενάριο εδώ και 5 χρόνια, ενώ ζω στο Λος Αντζελες όλη μου τη ζωή - το 1969 ήμουν 7 χρονών» δηλώνει ο Ταραντίνο. «Με ενθουσιάζει η ιδέα να αφηγηθώ μία ιστορία για το LA, για Χόλιγουντ που δεν υπάρχει πια. Και αυτό που με ενθουσιάζει ακόμα περισσότερο είναι η ευκαιρία να συνεργαστώ με ένα τέτοιο δυναμικό δίδυμο όπως αυτό των Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ...»

Tarantino Brad Pitt 607

Σύμφωνα με πληροφορίες, επόμενος στόχος του Ταραντίνο είναι να εξασφαλίσει τη Μάργκο Ρόμπι για το ρόλο της Σάρον Τέιτ, τότε συζύγου του Ρομάν Πολάνσκι και θύματος της συμμορίας του Μάνσον. Αν τα καταφέρει, η Ρόμπι θα βρεθεί για δεύτερη φορά δίπλα στον Ντι Κάπριο, μετά την ερμηνεία που την ανέδειξε, στον «Λύκο της Wall Street» του Μάρτιν Σκορσέζε.

Οσο για το υπόλοιπο καστ, ο Ταραντίνο διεκδικεί επίμονα τον Τομ Κρουζ – πιθανότατα για τον ρόλο του δημόσιου κατήγορου στη διάσημη δίκη, ενώ το Variety προσθέτει ένα ακόμα όνομα στη φιλόδοξη wish list του σκηνοθέτη: εκείνο του Αλ Πατσίνο, για άγνωστο ακόμα ρόλο.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε επίσημα και η ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις αίθουσες: το φιλμ θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου του 2019, ακριβώς 50 χρόνια από τη δολοφονία της Σάρον Τέιτ.

Διαβάστε περισσότερα: