Φεστιβάλ / Βραβεία

Δείτε τις 84 βραβευμένες με Οσκαρ ταινίες σε τέσσερα λεπτά!

στα 10

Παραδοσιακά, λίγες ημέρες πριν τις τελετές απονομής, εμφανίζονται στο διαδίκτυο βίντεο με τις βραβευμένες με Οσκαρ Καλύτερες Ταινίες των προηγούμενων χρόνων. Μετράμε λοιπόν μαζί από το 1 έως το 84...

Flix Team
Δείτε τις 84 βραβευμένες με Οσκαρ ταινίες σε τέσσερα λεπτά!

Σε λίγα εικοσιτετράωρα θα γνωρίζουμε αν το «Επιχείρηση: Argo» θα επιβεβαιώσει όλες τις προβλέψεις που το θέλουν θριαμβευτή στην κατηγορία του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Αν το πετύχει θα συμπεριληφθεί του χρόνου στο αντίστοιχο βίντεο που κυκλοφορεί κάθε τέτοιες μέρες στο Ιnternet με όλες τις ταινίες που έχουν κερδίσει το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Για την ώρα οι 84 ταινίες που έχουν κερδίσει το πιο σημαντικό αγαλματάκι κάθε τελετής των Οσκαρ ξεκινούν από το ασπρόμαυρο βωβό «Wings» του 1927 και φτάνουν στο επίσης ασπρόμαυρο βωβό «The Artist» του 2011, μεταφέροντας - εκτός από νοσταλγία - και όλο το κλίμα ενός θεσμού που στην ιστορία του έχει βραβεύσει σπουδαίες ταινίες, καλές ταινίες, μέτριες ταινίες, κακές ταινίες (και δεν εννοεί κανείς μόνο το «Crash» του Πολ Χάγκις).

Οι προβλέψεις του Flix:

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φετινή οσκαρική κούρσα στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς και θυμηθείτε την αποκλειστική ζωντανή μετάδοση των Οσκαρ από τη Νova στις 3.30 ώρα Κυριακής 24 Φεβρουαρίου προς Δευτέρα ξημερώματα.


Tags: Oscars 2013