Buzz

Xρειάζεται ένας άνθρωπος για να ξεκινήσει μια επανάσταση: τρέιλερ για το «Jobs» με τον Αστον Κούτσερ

στα 10

Μπορεί στο Φεστιβάλ του Σάντανς, όπου και έκανε και την παγκόσμια πρεμιέρα του να μην δέχθηκε τον έπαινο της κριτικής, αλλά το «Jobs» με τον Αστον Κούτσερ στο ρόλο του νεαρού Στιβ Τζομπς παραμένει μια ταινία από αυτές που θα συζητηθούν. Δείτε τις πρώτες εικόνες της εδώ.

Xρειάζεται ένας άνθρωπος για να ξεκινήσει μια επανάσταση: τρέιλερ για το «Jobs» με τον Αστον Κούτσερ

Είναι ένα από τα δύο φιλμ για τον Στιβ Τζομπς που ξεκίνησαν να ετοιμάζονται μετά το θανατό του (διαβάστε περισσότερα εδώ) και αυτή που είχε ήδη από την αρχή το προβάδισμα της φυσικής ομοιότητας του Αστον Κούτσερ με τον ιδρυτή της Apple.

To hype της, ωστόσο, έσβησε νωρίς, δηλαδή μετά την πρώτη παγκόσμια προβολή της στο κλείσιμο του Φεστιβάλ του Σάντανς, όπου οι κριτικοί δεν είδαν ούτε μια ιστορία αντάξια του μύθου του Τζομπς, ούτε μια ερμηνεία από τον Κούτσερ που θα μπορούσε να εμπνεύσει τις επόμενες γενιές να πιστέψουν από την αρχή στο αμερικάνικο όνειρο.

Το πρώτο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε για να προετοιμάσει το έδαφος για την έξοδο της ταινίας προς το τέλος του καλοκαιριού στην Αμερική, το αποδεικνύει αφου το «Jobs» του Τζόσουα Μάικλ Στερν μοιάζει με μια τηλεταινία από αυτές που βλέπεις χωρίς πολλές απαιτήσεις για έναν τύπο που ήταν πιο έξυπνος απ' ότι η εποχή του και που απλά τυχαίνει να βασίζεται σε μια από τις πιο μυθικές ιστορίες ανόδου στη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία.

2

Ας μην είμαστε όμως άδικοι. Ο Αστον Κούτσερ υπήρξε ιδανική επιλογή και υπό συνθήκες είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός που εδώ προσπαθεί να μεταφέρει όλη την αθωότητα μιας εποχής όπου η λέξη mac δεν υπήρχε ακόμη στο λεξιλόγιο των ανθρώπων και η Apple είχε για γραφείο της την αυλή ενός σπιτιού. Αν έλειπε και όλο αυτό το μελοδραματικό κρεσέντο...

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ.


Διαβάστε ακόμη: