Buzz

Πρώτες φωτογραφίες του Αστον Κούτσερ ως Στιβ Τζομπς!

στα 10

Δεν ξέρουμε αν ο Στιβ Τζομπς έπινε φρέντο καθώς πήγαινε στη δουλειά του κάθε πρωί, αλλά ο Αστον Κούτσερ στις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Steve Jobs: Get Inspired» μοιάζει να έχει μπει για τα καλά στο ρόλο...

Πρώτες φωτογραφίες του Αστον Κούτσερ ως Στιβ Τζομπς!

Μπορεί για πολλούς η επιλογή του Αστον Κούτσερ στο ρόλο του Στιβ Τζομπς να μοιάζει...αστεία, αλλά μέχρι αποδείξεως του εναντίου ο νεαρός ηθοποιός μοιάζει να έχει μπει για τα καλά στο πετσί του συνιδρυτή της Apple που μετά το θάνατο του έχει κάνει το Χόλιγουντ να ασχολείται μαζί του σχεδόν καθημερινά!

Στις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Steve Jobs: Get Inspired», ο Κούτσερ δείχνει χαλαρός, μοιάζει καταπληκτικά με τον Τζομπς σε νεαρή ηλικία και αν είναι όσο έξυπνος νομίζει δεν θα αφήσει αυτήν την ευκαιρία να του ξεφύγει από τα χέρια, καθώς είναι η μόνη που μπορεί να αποδείξει πως εκτός από αιώνιο teen idol και πρώην σύζυγος της Ντέμι Μουρ, είναι και καλός ηθοποιός.

Ο παραγωγός του φιλμ, Μαρκ Χούλμε, δήλωσε για τον Κούτσερ: «Από τη στιγμή που η ταινία μας καλύπτει τα πρώτα χρόνια της Apple, όταν ο Τζομπς ήταν 20 ετών, χρειαζόμασταν έναν ηθοποιό που θα μπορούσε όχι μόνο να κουβαλήσει τη νεότητα του Τζομπς αλλά και την πολυπλοκότητα του χαρακτήρα του. Εξαιτίας της φυσικής ομοιότητας του Αστον με τον Τζομπς, νομίζουμε πως είναι ο τέλειος ηθοποιός για το ρόλο... Οταν διάβασε το σενάριο γοητεύτηκε αμέσως από την ιστορία. Είναι θαυμαστής της Apple και του Τζομπς, οπότε μπορεί να καταλάβει την ιστορική σημασία του πρότζεκτ. Είναι ενθουσιασμένος με το ρόλο....»

Διαβάστε περισσότερα για το «Steve Jobs: Get Inspired», δείτε τις φωτογραφίες στο gallery και διαβάστε για τα πολλαπλά σχέδια της κινηματογραφικής βιομηχανίας να κρατήσει «ζωντανό» το πνεύμα μιας ιδιοφυίας.