Buzz

Ο Στιβ Τζομπς ξαναζεί στο πρόσωπο του Αστον Κούτσερ!

στα 10

Θα μπορούσε να ήταν το τέλειο πρωταπριλιάτικο αστείο. Δεν είναι. Μόλις ανακοινώθηκε ότι ο Αστον Κούτσερ θα υποδυθεί τον Στιβ Τζομπς σε μια κινηματογραφική βιογραφία με τον τίτλο «Jobs».

Ο Στιβ Τζομπς ξαναζεί στο πρόσωπο του Αστον Κούτσερ!

Σύμφωνα με το Variety, αυτή η βιογραφία δεν έχει σχέση με το πρότζεκτ που ετοιμάζει η Sony σε σενάριο του Ααρον Σόρκιν («The Social Network»), αφού εδώ το σενάριο εδώ υπογράφει ο Ματ Γουάιτλι ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Τζόσουα Μάικλ Στερν με μοναδικό εχέγγυο μια ταινία με τον Κέβιν Κόστνερ που κανείς δεν (θέλει να) θυμάται, το «Swing Vote» του 2008.

Η ταινία που θα δώσει στον Αστον Κούτσερ την ευκαιρία να ξετυλίξει το όποιο δραματικό του ταλέντο, θα αφηγείται τη διαδρομή του Στιβ Τζομπς από έναν ατίθασο χίπι σε συνιδρυτή της Apple και ένα από τα πιο σημαντικά μυαλά του 20ου αιώνα.

Είναι φανερό πως η επιλογή του Κούτσερ έγινε για δύο πολύ σημαντικούς λόγους: ο ένας είναι η (περίπου) φυσική ομοιότητα του ηθοποιού με το νεαρό Τζομπς (δείτε στο gallery) και o άλλος η επιθυμία των δημιουργών του «Jobs» να αποτελέσει η κινηματογραφική τους βιογραφία κάτι περισσότερο από μια ακαδημαϊκή μεταφορά της ζωής του Τζομπς στο σινεμά και κάτι που θα μπορούσε να ενδιαφέρει το target group των 20something που λατρεύουν τον Κούτσερ, ειδικά μετά την επιτυχία του στο «Two and a Half Men».

Και - μεταξύ μας - μοιάζει πιο ενδιαφέρον να δεις τι μπορεί να καταφέρει ο Κούτσερ σε ένα ρόλο ζωής παρά, για παράδειγμα τον Τζορτζ Κλούνεϊ (που ακουγόταν καιρό για το ρόλο του Τζομπς στη βιογραφία της Sony) να προσπαθεί να μάθει τα μυστικά της πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα για την κινηματογραφική ζωή του Στιβ Τζομπς