Buzz

Η ζωή του Στιβ Τζομπς στον κινηματογράφο!

στα 10

Μην πείτε ότι δεν το περιμένατε. Ως άλλο κοράκι η Sony αγόρασε τα δικαιώματα μιας ανέκδοτης ακόμη βιογραφίας του Στιβ Τζομπς, φιλοδοξώντας σε έναν «Πολίτη Κέιν» για τη γενιά του iPhone.

Η ζωή του Στιβ Τζομπς στον κινηματογράφο!

H Sony ανακοίνωσε μόλις ότι κατοχύρωσε τα δικαιώματα του «Steve Jobs», μιας βιογραφίας που βασίζεται σε συνεντεύξεις που έδωσε ο εκλιπών Στιβ Τζομπς στον Γουόλτερ Αϊζακσον τα τελευταία δύο χρόνια και πως ξεκινάει με ταχείς ρυθμούς την προπαραγωγή μιας ταινίας που θα αφηγείται τη ζωή του επιχειρηματία.

Το βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου περιγράφεται από τον εκδοτικό του οίκο Simon & Schuster, ως εξής:

«Εχοντας σαν βάση περισσότερες από σαράντα συνεντεύξεις με τον Τζομπς, οι οποίες έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και συνεντεύξεις με μέλη της οικογένειας του, φίλους, συνεργάτες και ανταγωνιστές, ο Γουόλτερ Αϊζακσον έγραψε μια συναρπαστική ιστορία της ιλιγγιώδους ζωής και της δυναμικής προσωπικότητας ενός εμπνευσμένου επιχειρηματία του οποίου η τελειομανία έφερε την επανάσταση σε έξι βιομηχανίες: τους προσωπικούς υπολογιστές, τις ταινίες κινουμένων σχεδίων, τη μουσική, την τηλεφωνία, τα tablets και τις ψηφιακές εκδόσεις.»

Για την ώρα δεν υπάρχει ούτε σεναριογράφος, ούτε ημερομηνία εξόδου της ταινίας, ούτε πρωταγωνιστής, ούτε τίτλος. Το μόνο που υπάρχει είναι αυτό το βιβλίο που αποτελεί ωστόσο και ένα σπάνιο ντοκουμέντο, αφού ο Τζομπς ήταν γνωστό πως δεν άφηνε συχνά τους δημοσιογράφους να εισβάλλουν στην προσωπική του ζωή. Ο λόγος για τον οποίο μίλησε πιο ανοιχτά στον Αϊζακσον ήταν απλός: «Ηθελα τα παιδιά μου να γνωρίζουν ποιος είμαι».

Διαβάστε περισσότερα για την κινηματογραφική ζωή του Στιβ Τζομπς εδώ

Δείτε εδώ το πρώτο διαφημιστικό για τα Mac που σκηνοθέτησε ο Ρίντλεϊ Σκοτ το 1984 και διαβάστε τη συναρπαστική ιστορία πίσω από αυτό