Buzz

«We're family»: Οι χαρακτήρες του «Stoker» κι ένα καινούριο κλιπ

στα 10

Το αμερικάνικο ντεμπούτο του Παρκ Τσαν-γουκ, έχει κερδίσει εδώ και πολύ καιρό το ενδιαφέρον μας. Η απουσία του από το φεστιβάλ του Βερολίνου μας έκανε να το περιμένουμε με μεγαλύτερη ανυπομονησία. Και να απολαμβάνουμε κάθε έξτρα υλικό που φτάνει στα χέρια μας. Οπως αυτό το featurette για τους χαρακτήρες του φιλμ, ή ένα καινούριο κλιπ που μόλις κυκλοφόρησε.

«We're family»: Οι χαρακτήρες του «Stoker» κι ένα καινούριο κλιπ

Ισως ο πιο συναρπαστικός σκηνοθέτης που ξεπήδησε τα τελευταία χρόνια από το γόνιμο έδαφος της Νότιας Κορέας, ο Παρκ Τασν-γουκ έχτισε το ονομά του κι ένα φανατικό κοινό στη Δύση, κυρίως με το «Old Boy» αλλά κι ολόκληρη την «τριλογία της εκδίκησής» του.

Ενώ το αμερικάνικο ρημέικ του «Old Boy» γυρίζεται ήδη από τον Σπάικ Λι, ο ίδιος ο Παρκ Τσαν-γουκ θα δοκιμάσει πόσο μετράει το όνομά του στα αμερικάνικα τα μεία την 1η Μαρτίου όταν το «Stoker» θα βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες. Ομως το φιλμ του, δεν θα μπορούσε να βρίσκεται πιο μακριά από ένα θρίλερ μαζικής κατανάλωσης, αφού ό,τι έχουμε δει από την ταινία μέχρι τώρα, μας πείθει ότι πρόκειται για μια σκοτεινή ατμοσφαιρική ταινία για υποψιασμένους θεατές.

Η Μία Γουασικόφσκα είναι μια έφηβη με θέματα, που γίνονται χειρότερα όταν πεθαίνει ο πατέρας της. Η επιστροφή του θείου της που υποδύεται ο Μάθιου Γκουντ, μάλλον δεν θα της κάνει καλό, αφού ο γοητευτικός αλλά σκοτεινός συγγενής μοιάζει να σαγηνεύει εξίσου την νεαρή ηρωίδα και την μητέρα της που υποδύεται η Νικόλ Κίντμαν.

Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό, στην μικρή τους πόλη μια σειρά από ανθρώπους αρχίζουν να εξαφανίζονται μυστηριωδώς και όλα δείχνουν ότι ο θείος, έχει κάτι να κάνει με αυτό.

Στο featurette που μπορείτε να δείτε πιο κάτω, οι πρωταγωνιστές του φιλμ μιλούν για τους χαρακτήρες τους ενώ σε ένα καινούριο κλιπ η Μϊα Γουασικόφσκα και ο Μάθιου Γκουντ μοιράζονται μερικές άβολες στιγμές στο οικογενειακό τραπέζι.

Διαβάστε ακόμη: