Buzz

«Outrank»: τρέιλερ για μια ακόμη ταινία του Παρκ Τσαν - γουκ

στα 10

Πρόκειται για μια μικρού μήκους, γυρισμένη όπως και το «Night Fishing», μαζί με τον αδελφό του Παρκ Τσαν-κιόνγκ.

«Outrank»: τρέιλερ για μια ακόμη ταινία του Παρκ Τσαν - γουκ

Η πρώτη τους συνεργασία τους «Night Fishing», γυρίστηκε αποκλειστικά με iphone και προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Βερολίνου Πέρσι, όπου και κέρδισε την Χρυσή Αρκτο ταινίας μικρού μήκους.

Τώρα, ενώ η καινούρια, πρώτη αμερικάνικη ταινία του Κορέατη σκηνοθέτη «Stoker» ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο Sundance, ο Παρκ Τσαν-γουκ κι ο αδελφός του, έχουν έτοιμη μια ακόμη μικρού μήκους.

Το «Outrank» είναι η ιστορία μιας μαθήτριας που παραπονιέται στον δάσκαλό της για το γεγονός ότι ήρθε τρίτη σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού. Ο ηλικιωμένος άντρας δεν είναι καλός στα παρηγορητικά λόγια, αλλά στην διάρκεια μιας μέρας που οι δυο τους περνούν κάνοντας μια βόλτα στο βουνό στις αρχές του χειμώνα, θα συνεχίζουν να δουλεύουν στην τεχνική της. Αλλά πριν η μέρα τελειώσει, μια έκπληξη περιμένει και τους δυο τους.

Γυρισμένη για τα σαράντα χρόνια της Κορεάτικης εταιρίας αθλητικών ειδών Kolon Sport, το φιλμ δεν θα μπορούσε να βρίσκεται πιο μακριά από την λογική ενός διαφημιστικού, αφού οι δυο σκηνοθέτες αφέθηκαν ελεύθεροι να γυρίσουν αυτό ακριβώς που ήθελαν χωρίς κανέναν περιορισμό.

Το «Outrank» θα είναι στο μέλλον διαθέσιμο από το site της εταιρίας, αφού υποθέτουμε κάνει πρώτα τον γύρο των φεστιβάλ. Προς το παρόν, μπορείτε να δείτε το τρέιλερ του φιλμ, μερικές φωτογραφίες, καθώς και την προηγούμενη μικρού μήκους των αδελφών Παρκ, «Night Fishing».