Buzz

O Τρέι Εντουαρντ Σουλτς, σκηνοθέτης του «Ερχεται τη Νύχτα», ετοιμάζει το δικό του μιούζικαλ

στα 10

Και μάλιστα με τραγούδια γραμμένα από τους βραβευμένους με Οσκαρ συνθέτες Ατικους Ρος και Τρεντ Ρέζνορ.

O Τρέι Εντουαρντ Σουλτς, σκηνοθέτης του «Ερχεται τη Νύχτα», ετοιμάζει το δικό του μιούζικαλ

O Τρέι Εντουαρντ Σουλτς είναι ένας σκηνοθέτης που, φαίνεται πως, του αρέσει να πειραματίζεται. Μετά το οικογενειακό δράμα «Krisha» και απόκοσμο μετα-αποκαλυπτικό θρίλερ «Ερχεται τη Νύχτα», ο Σουλτς το ρίχνει στο μιούζικαλ.

Η νέα του ταινία θα έχει τίτλο «Waves» και θα πρόκειται για την ιστορία δυο νεαρών ζευγαριών καθώς προσπαθούν να «βρουν τον δρόμο τους στο συναισθηματικό ναρκοπέδιο του να μεγαλώνεις και να ερωτεύεσαι.» Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Σουλτς με την νέα του ταινία θα προσπαθήσει να δώσει μια νέα, πιο ενεργητική, πνοή στη σύγχρονη εφηβική ζωή, καθώς θα συνδυάζει μερικά από τα πιο σπουδαία σύγχρονα τραγούδια με καινούργια γραμμένα από τους βραβευμένους με Οσκαρ συνθέτες Ατικους Ρος και Τρεντ Ρέζνορ.

Διαβάστε ακόμα: «Glass»: Αυτό είναι το σίκουελ του «Unbreakable», του «Split» και... της καριέρας του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Trey Edward Shults 607

Μέχρι στιγμής είναι δυσκολο να καταλάβει κανείς το πως θα κινηθεί η ταινία του Σουλτς, αν λάβουμε υπόψιν τις δυο προηγούμενές του. Στο παρελθόν ο Σουλτς είχε δώσει μερικά στοιχεία για το ποια θα είναι η επόμενή του ταινία, λέγοντας πως θα ήθελε να κάνει μια βιογραφία του Κάνιε Γουέστ. Και μπορεί το «Waves» να μην είναι αυτό αλλά σίγουρα είχε δώσει μια ιδέα για το περί τίνος πρόκειται. «Εχω σαν όνειρο να κάνει μια βιογραφία του Κάνιε Γουέστ», είχε πει ο Σουλτς κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου του «Ερχεται στη Νύχτα». «Θέλω να πιστεύω πως μια μέρα θα δει τις ταινίες μου και θα με αφήσει να ξεζουμίσω κάθε δυνατή πληροφορία για την ζωή του. Νομίζω πως θα ήταν τρομερή [ταινία]. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορώ να εξερευνήσω. Νομίζω πως θα λατρέψει τη νέα ταινία που θα κάνω.»

Πάντως ο Κάνιε Γουέστ έχει ένα τραγούδι με τίτλο «Waves» στο άλμπουμ του «The Life of Pablo». Τα γυρίσματα θα αρχίσουν τον άλλο μήνα στην Φλόριντα. Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν οι Κέλβιν Χάρισον, Λούκας Χέτζις και Στέρλινγκ Κ. Μπράουν.

Διαβάστε ακόμα: