Buzz

The Rebellion Will Be Televised. To Vanity Fair μας ταξιδεύει σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά

στα 10

Σε ένα εκτενές του άρθρο το Vanity Fair αποκαλύπτει μυστικά για επερχόμενα πρότζεκτ από το σύμπαν του «Star Wars», αλλά και μιλάει μαζί με τους ανθρώπους πίσω από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες όλων των εποχών.

The Rebellion Will Be Televised. To Vanity Fair μας ταξιδεύει σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά

Ο Μάιος είναι σίγουρα ο μήνας «Star Wars» και το Vanity Fair τον γιόρτασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε ένα εκτενές άρθρο για τον γαλαξία πολύ πολύ μακριά, το περιοδικό αναφέρει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα τόσο για το μέλλον των κινηματογραφικών παραγωγών όσο και το τι μπορούμε να περιμένουμε για τις τηλεοπτικές σειρές του στο Disney+.

Μετά την τεράστια εισπρακτική αποτυχία της ταινίας «Solo: A Star Wars Story», το franchise φαίνεται πως βρήκε σπίτι στη μικρή οθόνη, με σειρές όπως τα «Mandalorian», με την τρίτη σεζόν να κάνει πρεμιέρα στο τέλος του 2022 με αρχές του 2023, και «The Book of Boba Fett», ενώ σειρές όπως το «Andor», η οποία αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι του 2022, και το «Ashoka» με την Ροζάριο Ντόσον στον ρόλο της αγαπημένης σε όλους Τζεντάι, να συμπληρώνουν μια αρκετή δυνατή τηλεοπτική ομάδα.

Μέσα σε αυτά έρχεται να προστεθεί και η νέα σειρά του σκηνοθέτη του «Spider-Man» Τζον Γουότς η οποία, μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει κάποιον τίτλο και απλά να κυκλοφορεί με το κωδικό όνομα «Grammar Rodeo», φαίνεται πως θα είναι κάτι σαν το «Stranger Things» συναντά το «Star Wars». Σύμφωνα με το Vanity Fair, o Γουότς θέλει να κάνει μια σειρά η οποία να θυμίζει τις παλιές εποχές των ταινιών της Amblin και του Στίβεν Σπίλμπεργκ με πρωταγωνιστές παιδιά.

Διαβάστε ακόμα: Θα κάνει ο Ντέιμον Λίντελοφ ταινία «Star Wars»;

star wars vanity fair

Αυτό δεν πάει να πει πως δεν θα ξαναδούμε το Star Wars στη μεγάλη οθόνη, εκεί που πραγματικά του αξίζει. Η πρόεδρος της Lucasfilm Κάθλιν Κένεντι, μιλώντας στο Vanity Fair, δήλωσε πως όλο αυτό το διάστημα, από την αποτυχία του «Solo» μέχρι σήμερα έχουν μάθει από τα λάθη τους και προσπαθούν να τα διορθώσουν όσο μπορούν. «Διστάζω να χρησιμοποιώ πλέον τη λέξη τριλογίες γιατί το Star Wars είναι πολύ περισσότερο για επίμονη αφήγηση», είπε η Κένεντι. Αλλά και παραδέχτηκε πως η νέα τριλογία του Ράιαν Τζόνσον έχει μπει στο ράφι λέγοντας, αρκετά διπλωματικά πως «ο Ράιαν είναι απίστευτα απασχολημένος με το “Knives Out” και τη συμφωνία που έκανε στο Netflix για πολλές ταινίες.»

Ενα από τα κύρια θέματα του άρθρου είναι πως η Κένεντι δήλωσε ότι μια ταινία «Star Wars» είναι μια δέσμευση που παίρνει αρκετά χρόνια από τη ζωή κάποιου. «Οποιος έρχεται στο σύμπαν του Star Wars πρέπει να γνωρίζει ότι είναι μια δέσμευση τριών, τεσσάρων, πέντε ετών. Αυτό χρειάζεται. Δεν μπορείς να μπεις μέσα για ένα χρόνο και να γυρίσεις κάτι και μετά να φύγεις…. Απαιτεί τέτοιου είδους φροντίδα.»

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζον Γουίλιαμς έχει γράψει το θέμα της σειράς «Obi-Wan Kenobi»

star wars vanity fair

Αυτό είχε και ως αποτέλεσμα και το να αποχωρήσει η Πάτι Τζένκινς από την ταινία «Rogue Squdron», αλλά το πρότζεκτ παραμένει ακόμα ζωντανό με την Κένεντι να έχει ελπίδες πως κάποια στιγμή θα γίνει. Αυτό σημαίνει πως η ταινία του Τάικα Γουατίτι σε σενάριο της Κρίστι Γουίλσον-Κερνς, του «1917», να παίρνει σειρά με τον Γουατίτι, ίσως, να ξεκινήσει την παραγωγή της μετά την πρεμιέρα του «Thor: Love and Thunder» τον Ιούλιο.

Μπορείτε να διαβάσετε πολλά περισσότερο στο άρθρο του Vanity Fair εδώ.

star wars vanity fair