Buzz

To επίσημο πόστερ του Τεν Τεν!

στα 10

Αλλη μία αποκλειστικότητα του Flix: δείτε πρώτοι το επίσημο πόστερ του Τεν Τεν («Οι Περιπέτειες του Τεν Τεν: το Μυστικό του Μονόκερου»).

To επίσημο πόστερ του Τεν Τεν!

Το περιμένουμε με τον ενθουσιασμό των παιδικών μας χρόνων! Μετά μάλιστα της επιτυχημένης παρουσίασης στην Comic-Con, η εμπιστοσύνη μας στο δίδυμο Στίβεν Σπίλμπεργκ-Πίτερ Τζάκσον είναι ακλόνητη!

«Οι Περιπέτειες του Τεν Τεν: το Μυστικό του Μονόκερου» θα κάνουν πρεμιέρα και στη χώρα μας το φθινόπωρο (3 Νοεμβρίου), αλλά μέχρι τότε μπορούμε να ονειρευόμαστε βλέποντας το trailer και χαζεύοντας φωτογραφίες.

Να θυμίσουμε ότι η ιστορία της ταινίας αποτελεί συνδυασμό των κόμικς του Ερζέ, «Το Μυστικό του Μονόκερου», «Ο Θησαυρός του Κόκκινου Ρακάμ», «Ο Κάβουρας με τις Χρυσές Δαγκάνες» και «Το Μυστηριώδες Αστρο». Την πρώτη εκδοχή του σεναρίου έγραψε ο Βρεττανός Στίβεν Μόφατ, δημιουργός των τηλεοπτικών «Sherlock» και «Doctor Who», στον οποίο, μάλιστα, ο Σπίλμπεργκ εξασφάλισε ανεξαρτησία από το στούντιο. Το τελικό σενάριο συνυπογράφουν ο Τζο Κόρνις και ο Εντγκαρ Ράιτ, σεναριογράφος και σκηνοθέτης των «Shaun of the Dead», «Hot Fudge» και «Scott Pilgrim vs. the World». Οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας μοιάζουν να επιβεβαιώνουν εξίσου και την εικαστική επιτυχία του πρότζεκτ: art director είναι ο Αντριου Λ. Τζόουνς, με υπογραφή στο «Green Lantern», την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» του Τιμ Μπάρτον και το «Avatar». Τα αληθινά και ψηφιακά κοστούμια δημιουργεί η Λέσλι Μπερκς-Χάρντινγκ, υπεύθυνη για το «Avatar» αλλά και όλους τους «Αρχοντες των Δαχτυλιδιών». Ο Τζέιμι Μπελ («Μπίλι Ελιοτ») αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο (στη θέση της πρώτης επιλογής, του Τόμας Μπρόντι-Σάνγκστερ από το «Love Actually») και πλαισιώνεται από τον Αντι Σέρκις (ναι, το Γκόλουμ), στο ρόλο του Καπετάνιου, τους Σάιμον Πεγκ και Νικ Φροστ ως Επιθεωρητές Τόμσον (Ντιπόν και Ντιπόν δεν τους έλεγαν αυτούς;), τον Ντάνιελ Κρεγκ ως μυστηριώδη Κόκκινο Ρακάμ και τον Τόμπι Τζόουνς ως πορτοφολά Αριστείδη Σιλκ.

Η ταινία γυρίστηκε στη Νέα Ζηλανδία, με τη μέθοδο motion capture (που χρησιμοποιήθηκε στις ταινίες «Polar Express», «A Christmas Carol», «Avatar») και είναι προγραμματισμένη για έξοδο στους κινηματογράφους στις 23 Δεκεμβρίου 2011, σε 2D, 3D και IMAX 3D.