Buzz

Τεν Τεν: Καινούριο trailer!

στα 10

Δείτε ένα καινούριο, πιο περιπετειώδες trailer του «The Adventures of Tin Tin: Secret of the Unicorn», της πολυαναμενόμενης ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ σε παραγωγή Πίτερ Τζάκσον.

Τεν Τεν: Καινούριο trailer!

Δύο μήνες πριν σας είχαμε δείξει το πρώτο teaser.

Χτες το βράδυ κυκλοφόρησε το καινούριο trailer για το «The Adventures of Tin Tin: Secret of the Unicorn», την πολυαναμενόμενη ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, η οποία βασίζεται φυσικά στον μυθικό ήρωα του Ερζέ.

Η ιστορία της ταινίας αποτελεί συνδυασμό των κόμικς του Ερζέ, «Το Μυστικό του Μονόκερου», «Ο Θησαυρός του Κόκκινου Ρακάμ», «Ο Κάβουρας με τις Χρυσές Δαγκάνες» και «Το Μυστηριώδες Αστρο». Την πρώτη εκδοχή του σεναρίου έγραψε ο Βρεττανός Στίβεν Μόφατ, δημιουργός των τηλεοπτικών «Sherlock» και «Doctor Who», στον οποίο, μάλιστα, ο Σπίλμπεργκ εξασφάλισε ανεξαρτησία από το στούντιο. Το τελικό σενάριο συνυπογράφουν ο Τζο Κόρνις και ο Εντγκαρ Ράιτ, σεναριογράφος και σκηνοθέτης των «Shaun of the Dead», «Hot Fudge» και «Scott Pilgrim vs. the World». Οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας μοιάζουν να επιβεβαιώνουν εξίσου και την εικαστική επιτυχία του πρότζεκτ: art director είναι ο Αντριου Λ. Τζόουνς, με υπογραφή στο «Green Lantern», την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» του Τιμ Μπάρτον και το «Avatar». Τα αληθινά και ψηφιακά κοστούμια δημιουργεί η Λέσλι Μπερκς-Χάρντινγκ, υπεύθυνη για το «Avatar» αλλά και όλους τους «Αρχοντες των Δαχτυλιδιών». Ο Τζέιμι Μπελ («Μπίλι Ελιοτ») αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο (στη θέση της πρώτης επιλογής, του Τόμας Μπρόντι-Σάνγκστερ από το «Love Actually») και πλαισιώνεται από τον Αντι Σέρκις (ναι, το Γκόλουμ), στο ρόλο του Καπετάνιου, τους Σάιμον Πεγκ και Νικ Φροστ ως Επιθεωρητές Τόμσον (Ντιπόν και Ντιπόν δεν τους έλεγαν αυτούς;), τον Ντάνιελ Κρεγκ ως μυστηριώδη Κόκκινο Ρακάμ και τον Τόμπι Τζόουνς ως πορτοφολά Αριστείδη Σιλκ.

Η ταινία γυρίστηκε στη Νέα Ζηλανδία, με τη μέθοδο motion capture (που χρησιμοποιήθηκε στις ταινίες «Polar Express», «A Christmas Carol», «Avatar») και είναι προγραμματισμένη για έξοδο στους κινηματογράφους στις 23 Δεκεμβρίου 2011, σε 2D, 3D και IMAX 3D.