Buzz

Το πιο retweeted tweet του 2014

στα 10

Είχε κανείς αμφιβολία; Το οσκαρικό selfie της Ελεν ΝτιΤζένερις ξεπέρασε κάθε ρεκόρ και έμεινε στην ιστορία... της χρονιάς!

Το πιο retweeted tweet του 2014

Μπορούσε κανείς να το καταλάβει από τη στιγμή που η Ελεν ΝτιΤζένερις άρχισε να το οργανώνει. Η επιθυμία της ήταν να βγάλει ένα selfie που να γίνει η πιο retweeted φωτογραφία όλων των εποχών, όπως και συνέβη μέσα στην επόμενη ώρα από τη στιγμή που ανέβηκε στο Twitter.

Και, όπως ήταν αναμενόμενο, στην ανασκόπηση της χρονιάς από το ίδιο το Twitter, το tweet της Ελεν βρίσκεται στην πρώτη θέση της χρονιάς με το ρεκόρ των 250.000 tweets το λεπτό και συνολικά περισσότερα από 3.3 εκατομμύρια retwees μέχρι στιγμής.

Τι κι αν το selfie δεν ήταν καθόλου αυθόρμητο, αλλά προκανονισμένο και μάλιστα ως διαφήμιση της Samsung; (διαβάστε εδώ αναλυτικά) Το meme που προκάλεσε και που ακόμη και σήμερα συνεχίζει να προκαλεί παραμένει ένα αποδεικτικό της δύναμης της show-biz. Μπορεί ο κόσμος να ταρακουνήθηκε από ουκ ολίγα κοσμογονικά γεγονότα μέσα στο 2014, αλλά ακόμη και το «πολιτικό» Twitter υπέκυψε στη δύναμη μιας glamorous selfie!

Διαβάστε ακόμη:

Ellen DeGeneres Selfie Tweet 607

Βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα Best of 2014 για σινεμά και τηλεόραση στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς.

Περισσότερα Best of 2014 από το Flix: