Buzz

H αγάπη απαιτεί τα πάντα στο νέο τρέιλερ του «The Light Between Oceans»

στα 10

Το ζευγάρι και στη ζωή Μάικλ Φασμπέντερ και Αλίσια Βικάντερ υπόσχονται το πιο δυνατό tearjerker της χρονιάς. Κλάψτε υπεύθυνα.

H αγάπη απαιτεί τα πάντα στο νέο τρέιλερ του «The Light Between Oceans»

Μπορεί το «The Place Beyond the Pines» να μάς απογοήτευσε αντιστρόφως ανάλογα με το πόσο μας είχε συγκινήσει το «Blue Valentine», όμως ο Ντέρεκ Σιανφράνς είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες σκηνοθέτες της εποχής μας κι όταν καταπιάνεται μ' ένα best seller κι ένα καστ-δυναμίτη, παρακολουθούμε με προσοχή.

Δείτε ακόμη: Ο Μάικλ Φασμπέντερ φωτογραφίζεται από τον Μπρους Γουέμπερ για το T Magazine

The Light Between Oceans

Η νέα ταινία του Σιανφράνς βασίζεται στο μυθιστόρημα της Αυστραλέζας Μ. Λ. Στέντμαν, «The Light Between Oceans» κι αφηγείται την ιστορία ενός νιόπαντρου ζευγαριού, του Τομ και της Ιζαμπελ Σέρμπορν (Φασμπέντερ και Βικάντερ που, προς το παρόν, είναι ζευγάρι και στη ζωή), που λειτουργούν τον φάρο σ' ένα απομακρυσμένο νησί της Αυστραλίας. Το ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο μ' ένα μεγάλο ηθικό δίλημμα, όταν στην παραλία ξεβράζεται μια βάρκα μ' έναν νεκρό άντρα κι ένα βρέφος δύο μηνών. Ο Τομ κι η Ιζαμπελ αποφασίζουν να μεγαλώσουν το παιδί σα να ήταν δικό τους, όμως σύντομα η βιολογική μητέρα του παιδιού θα κάνει την εμφάνισή της - με τη μορφή της Ρέιτσελ Βάις.

Δείτε ακόμη: «Assassin’s Creed»: Ο Μάικλ Φασμπέντερ μας ξεναγεί στα γυρίσματα μίας επικής κινηματογράφησης

The Light Between Oceans

Το πρώτο τρέιλερ του «The Light Between Oceans» (δείτε το εδώ) ήταν αποκαλυπτικό: η εικόνα του ήταν φωτεινή και ρομαντική, η ψυχή του σκοτεινή και η φωνή του Μάικλ Φασμπέντερ, σ' ένα voice over που προμηνύει τραγωδία, επιβλητική. Το νέο τρέιλερ που μπορείτε να δείτε παρακάτω συμπληρώνει την εικόνα, το συναίσθημα και την υπόσχεση για το tearjerker της χρονιάς.


Διαβάστε ακόμη:

The Light Between Oceans Poster 607