Buzz

Ο Μάιλς Τέλερ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Σκοτ Ντέρισκον «The Gorge»

στα 10

Η ταινία αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2024.

Ο Μάιλς Τέλερ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Σκοτ Ντέρισκον «The Gorge»

Το 2022 ήταν σίγουρα η χρονιά του Μάιλς Τέλερ. Πρωταγωνίστησε στη μίνι σειρά του Paramount+ «The Offer», στην ταινία «Spiderhead» του Τζόζεφ Κοζίνσκι για το Netflix και φυσικά στην τεράστια επιτυχία «Top Gun: Maverick» με συμπρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει τα 1.4 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και να ρίξει από την 6η θέση του «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας» στο αμερικάνικο box office.

Διαβάστε ακόμα: Το «Top Gun 3» ίσως γίνει πραγματικότητα

scott derrikson

Και από ό,τι φαίνεται δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί. Σύμφωνα με το Deadline o Τέλερ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Σκοτ Ντέρικσον «The Gorge», η οποία θα είναι μια εκρηκτική περιπέτεια δράσης μαζί με ένα love story το οποίο θα ανατρέψει το είδος. Το σενάριο το έχει γράψει ο Ζακ Ντιν (του «The Tomorrow War») ενώ το στούντιο Skydance έχει αναλάβει την παραγωγή.

Ο Ντέρικσον είναι γνωστός για το πρώτο «Doctor Strange» και για το μικρό διαμαντάκι τρόμου «Νεκρό Τηλέφωνο» το οποίο κυκλοφόρησε φέτος και κατάφερε να κερδίσει το παγκόσμιο box office 150 εκατομμύρια δολάρια με budget μόλις 25 εκατομμύρια.

Πέρα από αυτά δεν γνωρίζουμε καμία άλλη λεπτομέρεια για το σενάριο ή το υπόλοιπο καστ με την ταινία να αναμένεται στις αίθουσες κάποια στιγμή μέσα στο 2024.