Buzz

Το «Top Gun 3» ίσως γίνει πραγματικότητα

στα 10

Πάντως ο Μάιλς Τέλερ και ο Τομ Κρουζ σίγουρα δείχνουν να ενδιαφέρονται να επιστρέψουν ξανά στους αιθέρες.

Το «Top Gun 3» ίσως γίνει πραγματικότητα

To «Top Gun: Maverick» ήταν μια τεράστια εισπρακτική επιτυχία για την Paramount. Από το Μάιο ως και σήμερα κατάφερε να κερδίσει πάνω από 600 εκατομμύρια στην Αμερική και 1.18 δισεκατομμύρια παγκοσμίως κάνοντάς την την εισπρακτικότερη ταινία στην οποία έχει πρωταγωνιστήσει ο Τομ Κρουζ. Και κάτι τέτοιο δεν έχει αφήσει τον ίδιο αδιάφορο.

Διαβάστε ακόμα: Το «Top Gun: Maverick» έσπασε το φράγμα του παγκόσμιου box office

Top Gun Maverick

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight o Κρουζ κι ο Μάιλς Τέλερ είχαν κάποιες συζητήσεις μεταξύ τους για ένα ακόμα σίκουελ. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο Τέλερ, αλλά δεν είναι σίγουρος για το πόσο αυτό θα γίνει πραγματικότητα. «Αυτό θα ήταν υπέροχο, αλλά όλα εξαρτώνται από τον Κρουζ. Ολα εξαρτώνται από τον Τομ. Εχω κάνει κάποιες συζητήσεις μαζί του για αυτό. Θα δούμε. Για εκείνον το να μοιράζεται το “Top Gun” μαζί μου και με πολλούς από αυτούς τους άλλους νέους ηθοποιούς, ήταν απλώς μια τρελή βόλτα και συνεχίζεται ακόμα», είπε ο Τέλερ.

Για την ώρα ο Κρουζ είναι απασχολημένος με ένα άλλο franchise του, το «Mission Impossible» με το «Dead Reckoning Part 1» να κυκλοφορεί το 2023, οπότε αν ποτέ το «Top Gun 3» γίνει πραγματικότητα αυτό θα είναι σίγουρα σε αρκετά χρόνια από τώρα.